EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24226 tot 24230
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

Britse werkloosheid op laagste punt in bijna 5 jaar

De werkloosheid in Groot-Brittannië is door een flinke daling in het najaar van 2013 uitgekomen op het laagste punt in bijna 5 jaar. Dat maakte het Britse statistiekbureau woensdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

John Najarian: Nu is het moment om op de goudmijnen te springen

John Najarian is een trader die het snelle geld volgt. Maar hij schetst wel een perfect beeld hoe je tegen de goudmarkt moet aankijken. Je koopt fysiek goud als een soort verzekering tegen financieel onheil. Dat is net als een brandverzekering: je hoopt het nooit nodig te hebben, maar je zult blij zijn als het toch zover is. Wil je echt handelen in goud, dan moet je bij de goudmijnen zitten en het moment is daar om mee te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

Deze belegging kan komend jaar 20% winst opleveren

Hoewel er niets spannends is aan hypothecaire REIT’s (real estate investments trusts) leveren ze op dit moment zo’n 13 procent rendement op, tegenover de nog geen 4 procent die staatsobligaties opleveren. Dat REIT’s wat saai en ingewikkeld zijn, heeft vast meegeholpen aan het feit dat beleggers ze in 2013 hebben genegeerd. Toch kan wel REIT’s weleens een positief jaar te wachten staan. 

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

Eindelijk het vuur in de pan bij deze grondstof

Reeds lang aangekondigd, maar nu ziet het er toch naar uit dat het eindelijk zover is. Beleggers hebben in 2013 ruim de kans gehad om op tijd in uranium te stappen om vanaf het begin mee te zijn op. Nadat Japan gisteren bekend maakte dat het mogelijk terug kernreactoren gaat opstarten, voor het eerst sinds Fukushima, zit de vlam er in in de sector - aldus Yahoo Finance.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

Singapore zet plannen goudprijs fixing in de ijskast

Singapore heeft haar plannen voor een Aziatische versie van de goudprijs fixing op standby gezet. Door het onderzoek van de Duitse toezichthouder is de fixing in een negatief daglicht gekomen. Singapore wil een eigen fixing opzetten die beter aansluit bij de Aziatische handelsuren. China en India zijn met afstand de grootste afnemers van fysiek goud in de wereld.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs