EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24231 tot 24235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Goud op weg naar een trippel bodem?

Goud en zilver testen kritische steunniveaus deze week. Vorige week werd de daling al ingezet en deze week zijn beide edelmetalen (vooral goud) op een break-or-make niveau aangekomen. Als de goudprijs door deze weerstand zakt, kan het goed zijn dat we de bodem van juni en december vorig jaar nog eens gaan testen. Veel hedge funds gingen short op goud vanaf $ 1.500 en zitten dus nog steeds op winst, zolang $ 1.500 niet opwaarts doorbroken is, zal de goudprijs hinder ondervinden van neerwaarts druk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Kunnen we Poetin stoppen?

Westerse regeringsleiders en hun adviseurs zitten met een lastig probleem in hun maag: wat moeten we doen om Poetin te stoppen? De annexatie van de Krim kan niet ongestraft blijven, maar tegelijkertijd is er in het Westen ook verdeeldheid over de juiste aanpak. Niet geheel onbelangrijk is dat Rusland en de EU onderling veel handel drijven en dat beide blokken eigenlijk geen belang hebben bij economische oorlogsvoering.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

China importeerde in februari 109 ton goud

China heeft in februari netto 109,2 ton goud geïmporteerd via Hong Kong, zo blijkt uit de nieuwste cijfers die in handen zijn gekomen van Bloomberg. Het is een toename ten opzichte van januari, toen er 83,6 ton goud geïmporteerd werd. Chinezen kopen goud om zich te beschermen tegen het waardeverlies van valuta.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Bank of America betaalt 9,3 miljard dollar om vervolging te voorkomen

Bank of America heeft aanvaard om 9,3 miljard dollar (ruim 67 miljard euro) te betalen om verdere vervolging te voorkomen in de zaak van de overname van Merrill Lynch in 2008. De bank en het gerecht in New York hebben daarover woensdag een schikking getroffen. Dat hebben ze samen bekendgemaakt.

De zaak dateert van de start van de wereldwijde financiële crisis in 2008. Bank of America nam toen de investeringsbank Merrill Lynch over, maar hield daarbij belangrijke informatie achter. Bank of America was toen een van de verliezers van de financiële crisis. Met de overname van de investeringsbank en van immobiliënfinancier Countrywide overspeelde zij haar hand en moest zij door de overheid van de ondergang gered worden met een injectie van 45 miljard dollar.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

5 zaken die u moet weten over de Chinese munt renminbi

Volgens Yves Mersch, die zetelt in de raad van bestuur van de Europese Centrale Bank, is het goed mogelijk dat de Chinese renminbi ooit de Amerikaanse dollar vervangt als ’s werelds meest populaire reservemunt.

Volgens Yves Mersch, die zetelt in de raad van bestuur van de Europese Centrale Bank, is het goed mogelijk dat de Chinese renminbi ooit de Amerikaanse dollar vervangt als ’s werelds meest populaire reservemunt.

De renminbi (RMB) is de officiële naam van de munt van de Volksrepubliek China. Eén eenheid van die munt heet een yuan (CNY) – min of meer zoals het Britse pond de eenheid van het pound sterling is. Eén yuan bestaat uit tien jiao en één jiao uit tien fen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs