EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24241 tot 24245
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Bitcoin landt in … Noord-Korea

Bitcoin kent geen grenzen, het grootste bewijs hiervan kan geleverd worden als Bitcoin een geïsoleerd land als Noord-Korea weet te bereiken. En daar slaagde het recent in. Begin deze maand werd er $ 100 overgeschreven met Bitcoins van Noord-Korea naar de Verenigde Staten. Bitcoin kent dus werkelijk geen grenzen meer, aldus The Next Web.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Eric Mecking over de huizenbubbel

Volgens historicus Eric Mecking was het absurd dat je in Nederland 130 procent van de waarde van je huis kon lenen. Dat was voor hem aanleiding om in 2005 het boek Deflatie in Aantocht te schrijven. Mecking voorzag dat het maximaal uitbuiten van de hypotheekrenteaftrek vroeg of laat tot problemen zou leiden. Het grootste leed moet nog komen, aldus de historicus.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Pakistan verbiedt import goud

Pakistan heeft een importverbod van dertig dagen opgelegd voor goud. Het edelmetaal mag het land voorlopig niet binnen komen, omdat een sterke toename in de goudimport de betalingsbalans onder druk zet. Pakistan

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Consumentenvertrouwen stijgt verder

Het vertrouwen van consumenten is verder toegenomen. De zogenoemde vertrouwensindex steeg in januari ten opzichte van december met 5 punten tot min 12 punten.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs