Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 24241 tot 24245
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Hoeveel goud en dollars kochten centrale banken?

Hoeveel goud en dollars hebben centrale banken sinds 2002 aan hun reserves toegevoegd? En is er een relatie tussen die twee te vinden? Marketupdate dook in de cijfers en maakte er een grafische weergave van. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Bitcoins: onverminderde kooplust uit China

Bitcoins zijn er verrassend korte tijd niet meer weg te denken uit de media. Het concept van de cryptovaluta spreekt velen aan. China is inmiddels uitgegroeid tot de grootste bitcoins handelaar ter wereld.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

'RBS keert half miljard aan bonussen uit'

De met staatssteun overeind gehouden Royal Bank of Scotland (RBS) zal dit jaar naar verwachting een half miljard pond (ruim 602 miljoen euro) aan bonussen uitdelen.

Bron: hol.es
Geplaatst: zondag 1 december 2013

vrachtwagenchauffeurs en bouwvakkers werkloos worden omdat de Europese elite dat wil

In het regeerakkoord van de CDU/CSU en SPD is opgenomen dat er binnen vier jaar op de Duitse Autobahnen tol geheven zal worden. De rondzingende bedragen variƫren van 10 euro voor een paar weken tot 100 euro per jaar. Duitse automobilisten worden ontzien via een fiscale tegemoetkoming.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Toekomst WTO staat op het spel tijdens top in Bali

Op Bali gaat dinsdag een ministeriƫle bijeenkomst van de Wereldhandelsorganisatie (WTO) van start, waar gezocht wordt naar nieuwe akkoorden over de liberalisering van de handel. Daarbij staat niet alleen de geloofwaardigheid van de organisatie op het spel, maar ook de toekomst ervan. Dat heeft WTO-topman Roberto Azevedo toegegeven.