EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24241 tot 24245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Waarom Rusland geen schrik heeft van het westen

Rusland is niet langer bang van het westen, zowel ten opzichte van Europa als de Verenigde Staten. Als er sancties komen tegen de Russische inval in Oekraïne, dreigt Rusland al zijn Amerikaanse obligaties te verkopen. Daarnaast cumuleerde Rusland enorme hoeveelheden goud de laatste jaren en beschikt het over enorme voorraden grondstoffen. Maar er zijn nog politieke redenen waarom de Russen zich niets meer aantrekken van westerse dreigingen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Column Kees de Kort | Herstel komt op gang

De Europese cijfers over de inkoopmanagers dienstverlening zien er goed uit, vindt BNR's Kees de Kort. "Zelfs in Italië en Spanje gaat het allemaal weer duidelijk beter. Duitsland is de trotse koploper en er is maar één land dat duidelijk uit de toon valt: Frankrijk."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Insiders zijn bijzonder bearish

Hoewel insiders uiteraard niet de markt proberen te timen, geldt insider sentiment en het aan- en verkoopgedrag van die groep wel als belangrijk signaal voor beleggers. Hoe staat het met de insiders?

Het gedrag van insiders wordt door beleggers vaak miniem nageplozen. Ergens logisch, immers: wie is er nu beter op de hoogte van het reilen en zeilen dan juist die insiders? Daar blind op varen is echter niet raadzaam. De afgelopen jaren zijn insiders ook wel eens vooral contra-indicator gebleken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

EU vindt Nederlandse huizenmarkt zorgelijk

De Nederlandse economie is niet in evenwicht. Met name de grote schulden van huishoudens en de Nederlandse huizenmarkt blijven zorgelijk. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

India importeert meer dan 6.000 ton zilver in 2013

De situatie in India is typerend voor de acties die de hedendaagse overheden nemen. Door de restricties op goud op te trekken, zorgen ze alleen maar voor een officiële daling van de importcijfers. In plaats van officieel goud te importeren, richt de Indische bevolking zich tot het smokkelen van goud en tot de import van zilver, het alternatief voor goud.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs