EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24256 tot 24260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Europese banken hebben $3.000 miljard tegoed van groeilanden

Analisten van Deutsche Bank hebben becijferd dat Europese banken zwaar blootgesteld zijn aan de groeilanden. Het gaat om maar liefst $3.000 miljard aan leningen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

'Euro was een vergissing, zijn beheer een ramp en zijn overwaardering onhoudbaar'

In een interview met de Franse krant Le Figaro heeft Henri Guaino, een voormalig adviseur van ex-president Nicolas Sarkozy, een opmerkelijke uitspraak gedaan. Guaino trad er in debat met voormalig europarlementslid Jean Louis Bourlanges van het UDF.

Op de vraag wat beide denken over de toenemende globale tendens naar protectionisme en devaluatie van de eigen munten, antwoordde Guaino als volgt:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Column Kees de Kort | Nee, het komt niet door het weer

De cijfers van de inkoopmanagers in de Amerikaanse industrie vertonen dikke minnen. "Komt door het weer", zeggen de Amerikanen. Maar volgens BNR's Kees de Kort is dat totale onzin.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

FED mag, door fraude en oplichting, geen goud meer verhandelen

Al jarenlang houdt de media stil wat ik u nu ga vertellen. Iedereen hoort te weten wat er hem en haar financieel boven het hoofd hangt. De dollar is zijn eminente positie in de financiƫle wereld aan het verliezen en Amerika stevent op een heus faillissement af. Alle landen die hun munt hebben gekoppeld aan de dollar zullen mee worden getrokken in de Amerikaanse ellende indien ze op lokale schaal, dus in hun eigen land, geen orde op zaken gaan stellen en dollars gaan dumpen op de markt. Ook de euro en Britse pond zijn gekoppeld aan de dollar.

Lees verder op weebly.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Nog goede redenen om goud te kopen

Met de crisis op de aandelenbeurzen, horen we weer steeds meer berichten dat goud een veilige haven is. Goud is dan ook een van de best presterende activa in 2014 - wat een contrast met vorig jaar. Gisteren gaven we al 4 goede redenen om goud te kopen en Casey Research ziet nog meer goede redenen om nu goud te kopen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs