Nieuws / Artikelen met het woord

57320 artikelen gevonden. Artikel 24261 tot 24265
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Sinds 2011 werd in 35 tankstations brandstoffraude vastgesteld

Tot begin november van dit jaar heeft Douane en Accijnzen van de federale overheidsdienst Financiën bij 954 van de 66.506 gecontroleerde autobestuurders in de tank sporen van stookolie of "rode diesel" aangetroffen.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Bundesbank-president tegen nieuwe stimulering ECB

Dat zei Bundesbank-president Jens Weidmann woensdag in een interview met de Duitse krant Zeit. "Ik denk niet dat het een goed plan is om direct nog een ronde met maatregelen aan te kondigen", aldus Weidmann.

Bron: hol.es
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Dijselbloem erkent: Invoering van de euro destijds ‘door de strot geramd’

Het is ‘mosterd na de maaltijd’, ‘spuit 11 die eindelijk water geeft’ en nog wat meer van die uitdrukkingen, maar het hoge woord is er dan toch EIN-DE-LIJK uit: Dijsselbloem “erkent dat de invoering van de euro destijds ernstig is onderschat”.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Iets meer omzet winkels VS op Black Friday

Thanksgiving en de daaropvolgende Black Friday, de dag waarop traditioneel het kerstinkopenseizoen begint, hebben Amerikaanse winkeliers iets meer omzet opgeleverd dan vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die marktonderzoeker ShopperTrak dit weekeinde heeft gepubliceerd.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

My Social Database over Bitcoin

Kennismaken met… My Social Database

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. Deze keer is het de beurt aan Mysocialdatabase.com. Thomas Slabbers, Partner binnen Mysocialdatabase.com, geeft antwoord op onze vragen over waarom zij Bitcoin zijn gaan accepteren als betaalmiddel.