Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 24266 tot 24270
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

SocGen voorspelt verloren decennia voor Europa

Volgens Société Générale zit Europa nog maar in de helft van zijn economische malaise. Het optimisme van deze zomer is dan ook al gaan liggen. SocGen verwacht dat Europa er pas tegen 2018 opnieuw bovenop zal komen waardoor het letterlijk een decennia heeft verloren, zo staat op Zerohedge.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

‘Nieuwe golf aan betalingsachterstanden dreigt’

Bij Amerikanen die gedurende de huizenbubbel krediet hebben ontvangen met hun huis als onderpand stijgt het aantal betalingsachterstanden. Het sterk stijgende aantal betalingsachterstanden in 2006-2007 was een belangrijke factor in het ontstaan van de Kredietcrisis en nu dreigt een soortgelijke situatie te ontstaan.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Iran gaat weer goud handelen met Turkije

Vanwege de sancties tegen Iran betaalde Turkije vorig jaar met goud voor de import van aardgas. Maar daar kwam begin dit jaar een einde aan, toen de sancties tegen Iran verscherpt werden. Nu de sancties weer wat zijn versoepeld kunnen Iran en Turkije weer rechtstreekse transacties in goud doen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Bezuinigingen Europa leveren niets op

Europa heeft de afgelopen jaren de buikriem stevig aangesnoerd. Helaas hebben al deze bezuinigingen tot op heden bar weinig opgeleverd. Alleen Duitsland gaat economisch als de spreekwoordelijke speer.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Alsnog nieuwe beloningsregeling voor corporatietop

Dat blijkt uit de aangepaste salarisregeling die minister voor Wonen Stef Blok (VVD) vrijdag presenteerde. Blok moest de regeling aanpassen na een rechtszaak over de oorspronkelijke regeling.

De maximumsalarissen bij de corporaties zouden door de regeling, die in januari inging, na een overgangsperiode met veertig tot zeventig procent dalen.