EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24266 tot 24270 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Voedselprijzen dit jaar al 19% gestegen

De voedselprijzen zijn dit jaar al met 19% gestegen, zo blijkt uit de CRB Foodstuff Index. Deze index bestaat uit grondstoffen als cacao, suiker, graan, tarwe, mais, soja, koffie en boter. Vooral koffie en varkensbuiken werden fors duurder. Hoge voedselprijzen zorgden in 2011 voor tal van opstanden in Noord-Afrika en in het Midden-Oosten.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Wil je rijk met pensioen gaan, lees dit …

Wil je voldoende welvaart creëren zodat je zonder problemen met pensioen kan gaan? Wil je echt rijkdom opbouwen? Dan moet je in eerste instantie eens kijken naar die mensen die er in geslaagd zijn om je dit voor te doen, zoals Mark Ford bijvoorbeeld. Hij had het genoegen om een goede leermeester te hebben en hij slaagde er in om op 12 jaar tijd een vermogen van $ 10 miljoen te vergaren, daarna vermenigvuldigde hij zijn welvaart nog menig malen, zo staat op the Crux...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Column Kees de Kort | Eenmalige opleving

Het goede nieuws over de consumentenbestedingen in Nederland is als sneeuw voor de zon verdwenen, stelt BNR's Kees de Kort. "Het zag er eind vorig jaar redelijk uit toen we voor het eerst in lange tijd weer eens in de plus zaten. Maar in januari is de klad er weer in gekomen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

'Banken moeten eerste stap zetten in terugwinnen vertrouwen'

Als banken meer aandacht besteden aan ethiek en het terugwinnen van het vertrouwen leidt dat vanzelf tot minder 'doorgeschoten regelgeving'. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Onze samenleving staat op instorten!!

Hoe meer je wilt controleren, hoe meer je stabiliteit wenst en opdringt, hoe onstabieler heel het systeem wordt. Ondanks de geruststellende woorden van de politici, experts en onderzoekers over de stabiliteit van ons systeem, voorspelt het model van de NASA dat onze samenleving op instorten staat, aldus shftplan.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs