EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24271 tot 24275
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

Het Engelse succesmodel: besparingen en economische groei combineren kan wel

De media hebben de voorbije jaren veel aandacht besteed aan het Duitse succesmodel, maar 2014 lijkt vooral het jaar van Engeland te gaan worden. Dat land publiceerde de voorbije weken een reeks indrukwekkende cijfers en er lijkt maar geen einde te komen aan de stroom van goed nieuws die van over het Kanaal komt. De besparingsoperaties, vooral ingegeven door drastische reducties bij overheidsinstanties, lijken nu hun vruchten af te werpen. Bewijs van dat succes is het Engelse pond dat sinds enkele maanden het peleton van de munten van de 10 meest geĂŻndustrialiseerde landen aanvoert.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

Dit advies is goud waard!

Beleggers krijgen gevraagd en ongevraagd advies naar hun hoofd geslingerd. Afgelopen weekend kwamen wij een gouden advies tegen dat in essentie het verschil bepaalt tussen rendement en verlies op de beurs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

3D printing: print eens een chocoladereep

De ontwikkelingen rond 3D printing verlopen stormenderhand. Afgelopen week besloot Hershey de stap te wagen naar 3D printing van chocola en ander snoepgoed. Een nieuwe stap die ervoor zal zorgen dat 3D printing snel ingeburgerd zal raken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

Zal technologie de economie gaan redden?

Consumers Electronics Show in Las Vegas is één van de grootste beurzen voor consumentenelectronica. Het Zuid-Koreaanse LG heeft een nieuw systeem dat 70 % van alle smart-TV’s zal gaan besturen. De nieuwe TV’s worden voornamelijk nog dunnere flatscreens met een gebogen scherm ditmaal.  Zogenaamd

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

Binnenkort stijgt de goudprijs met $ 200 per dag

De meeste bullion banks roepen nog steeds om ter hardste de goudprijs naar beneden, maar volgens Andrew Maguire is dit allemaal onderdeel van Goldman Sachs master plan: praat het naar beneden en zorg er voor dat je zelf zoveel mogelijk papier en fysiek goud te pakken krijgt, aldus King World News.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs