EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24276 tot 24280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Bankruns in China?

In China is een kleine bankrun op gang gekomen, nadat er geruchten de ronde deden over de solvabiliteit van een lokale bank. Spaarders maken zich zorgen en willen hun geld weghalen bij de bank. In China bestaat nog geen garantiestelsel, omdat banken onder impliciete overheidsgarantie vallen. Dit zal spoedig veranderen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Biedt goud bescherming tegen deflatie?

Tot een aantal maanden geleden verkeerde de hele wereld in de ban van inflatievrees. Dat scenario werd er ons langs alle kanten ingehamerd. De centrale banken waren te ver gegaan in hun monetaire politiek, het massaal drukken van geld zou meer problemen scheppen dan oplossen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Is er inflatie op komst nu dat iedereen deflatie verwacht?

Terwijl heel de financiële wereld zich zorgen maakt over mogelijke deflatie, zou het wel eens kunnen dat inflatie verrassend een come back kan maken. Volgens Incrementum zijn er signalen van inflatie te bespeuren, na 19 maanden van desinflatie. Incrementum kijkt niet naar het inflatieniveau zelf, maar naar de richting van inflatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Goudimport China +30% in februari

Volgens de laatste gegevens uit Hong Kong is de import van goud naar Hong Kong naar het vaste land van China in februari uitgekomen op 109,2 ton.

Volgens de laatste gegevens uit Hong Kong is de import van goud naar Hong Kong naar het vaste land van China in februari uitgekomen op 109,2 ton.

Een stijging van 30% in vergelijking met 83,6 ton goud in januari van dit jaar. In vergelijking met januari 2013 is de stijging maar liefst 79,3%. In februari van 2013 kwam de invoer uit op 60,9 ton. Veel van het ingevoerde edelmetaal wordt gebruikt als onderpand voor leningen, meestal kortlopende kredieten, en in verband met de verslechterende kredietsituatie in China. Edelmetaalanalist bij Capital Futures Co, Liu Xu, geeft aan dat de beleidsmakers de ophoping van schuld proberen te ontmoedigen wat leidt tot strengere voorwaarden en de toename van dergelijke overeenkomsten.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

IMF diep teleurgesteld in politici VS

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is ''diep teleurgesteld'' dat Amerikaanse politici nog altijd niet hebben ingestemd met de al in 2010 beloofde hervormingen bij het fonds. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs