EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24276 tot 24280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Dit zijn de 7 goedkoopste beurzen ter wereld

De goedkoopste beurzen ter wereld vindt u niet in verre oorden, maar gewoon in Europa. Beleggers op zoek naar koopjes vinden hier de 7 goedkoopste beurzen ter wereld.

De meeste waarnemers zijn het er over eens dat de lamp momenteel in Europa brandt. De Amerikaanse beurzen hebben een zeer sterk beursjaar 2013 achter de rug en zullen naar alle waarschijnlijk in 2014 op de rem gaan staan. Er is namelijk de Fed factor waar rekening mee moet gehouden worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Oekraïne bijna failliet: 25,5 miljard euro gevraagd

Na maanden van protest tegen president Viktor Janoekovitsj heeft in Oekraïne dit weekeinde een politieke omwenteling plaatsgevonden. Het parlement stemde zaterdag in met het afzetten van de president. Janoekovitsj, die spreekt van een staatsgreep, heeft zijn paleis in Kiev verlaten en is naar het pro-Russische oosten van het land gereisd. Hij wordt door de politie gezocht wegens massamoord. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Hoe ziet onze ideale wereld eruit? Kijk hier mijn Tegenlicht terug

Als een middeleeuwer naar onze tijd zou komen, zou hij vol ongeloof zeggen: dit is luilekkerland! Maar hoe ziet onze ideale wereld er uit? Gisteravond gaf VPRO Tegenlicht mij het podium om voor een nieuwe utopie te pleiten. Je kunt het programma hier terugkijken.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

India trekt de enige juiste conclusie

In de marge van de G20 meeting trok India de enige juiste conclusie: de Groeimarkten staan er alléén voor. Wat betekent dit voor de diverse Emerging Markets en specifiek voor India? We gaven het van het weekend al te kennen: de Groeimarkten staan er alleen voor en zullen hun eigen zaakjes moeten opknappen. Tot die conclusie is ook India gekomen. En daar was de grote baas van de Indiase centrale bank, Raghuram Rajan, toch niet onverdeeld gelukkig mee zo liet hij CNBC in Sydney weten. Volgens Rajan is een mislukking om de turbulentie rond de Groeimarkten aan te pakken door de G20 riskant. Een nieuwe financiële crisis is zomaar geboren. Hij is niet blij met de impact die de tapering van de Fed op de Groeimarkten heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Goud: boven de $1.340 gaan alle remmen los

2014 is tot dusver een goed jaar geweest voor de goud bulls. Goud lag vanaf de eerste week van januari goed in de smaak van beleggers en dat is tot dusver zo gebleven. Van het feit dat enkele grootbanken niet geloven in de edelmetalen in het algemeen, en in goud en zilver in het bijzonder, ligt eigenlijk niemand echt wakker.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs