Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 24276 tot 24280
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Column Kees de Kort | Relativeer de outlook van Lagarde

"De afgelopen jaren is het eigenlijk alleen maar naar beneden bijgesteld. Mevrouw Lagarde heeft nu gezegd: ik dénk dat wij bij het IMF de verwachtingen naar boven bijstellen bij de komende outlook." BNR's Kees de Kort haast zich te zeggen dat de juichverhalen van het IMF-front wat gerelativeerd moeten worden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

De illusie van het opraken van goudvoorraden

Veel ‘experts’ in de goudmarkt beweren dat de ondergrondse goudreserves binnen afzienbare tijd op zullen raken, maar hun theorie is gebaseerd op halve waarheden. Lees op Marketupdate het hele verhaal.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Recordverkoop Bentley in 2013

De Britse bouwer van exclusieve limousines Bentley, onderdeel van Volkswagen, heeft vorig jaar een recordaantal auto's verkocht.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Nederlandse staat leent minder geld in 2014

Het Agentschap van de Generale Thesaurie, onderdeel van het ministerie van Financiën, stelde de financieringsbehoefte voor 2014 woensdag naar beneden bij van 93,7 miljard naar 87,7 miljard euro.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Europese werkloosheidsgraad stabiel gebleven

De werkloosheidsgraad binnen de eurozone is in november stabiel gebleven op het recordniveau van 12,1 procent. Daarmee is er nagenoeg geen verandering sinds april, maar is er wel een stijging ten opzichte van de maand november in 2012 (11,8 procent). Dat blijkt uit cijfers van het Europese bureau voor de statistiek Eurostat.