Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 24286 tot 24290
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

We doen eens zot: zilverprijs gaat naar $ 1.000 per ounce

Als de totale marktwaarde van Bitcoin $ 5 miljard bedraagt en de totale investeringswaarde van fysiek zilver $ 21 miljard, dan klopt er ergens iets niet zegt SGT Report. Ze herinneren er ook aan dat de Chinezen genoeg hebben van de Amerikaanse dollar. Dit noemen ze het meest positieve signaal voor edelmetalen van deze eeuw.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Voedselexport buiten Europa dreigt stil te vallen

Fevia, de Federatie van de Voedingsindustrie in België, trekt aan de alarmbel. Als er niet snel meer geld komt voor het Federaal Voedselagentschap (FAVV) dreigt de export van voeding naar landen buiten de Europese Unie stil te vallen. Dat zegt Chris Morris, directeur-generaal van Fevia.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Crasht de Dow Jones op 14 januari?

Technisch analist Tom DeMark kwam recent met een interessante grafiek. Op deze grafiek is te zien hoe de Dow Jones een gelijkaardig parcours volgt als de stijging van 1929. Rendementen uit het verleden zijn uiteraard geen garantie voor de toekomst, maar de gelijkenis is treffend - het vervolg hopelijk niet.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Nederland bespaart zelfs op vakanties

Dat de crisis voorbij is, of toch bijna, of zo goed als, althans volgens nogal wat officiële stemmen in binnen- en buitenland, zullen we maar met een korrel… of een kilo zout nemen zeker. Want wat voor elke werkende mens dé gebeurtenis van het jaar is, dat waar hij en zijn reikhalzend naar uitkijken telkens – met vakantie gaan – wordt althans voor steeds meer Nederlanders ook al te duur.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Goldman Sachs: banen VS van prima kwaliteit

De banengroei in de VS viel vorige maand sterk mee. Alleen blijft er kritiek op de kwaliteit van de banen. Niet terecht volgens Goldman Sachs die daarmee de mythe dat er slechts sprake is van pulpbanen ontzenuwt.