Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 24291 tot 24295
Bron: zerohedge.com
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Grootste bank van Rusland stelt Bitcoin-alternatief voor

When a pseudonymous 'Japanese' coder creates a crypto-currency that gains acceptance among thousands of vendors, it's dismissed by the powers-that-be and called a ponzi scheme by the MSM. One wonders what happens when the largest banks of the US and Russia sanction the 'idea' of a decentralized, unregulated, 'money' transfer system.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Sheikh Imran Hosein over het oneerlijke dollarsysteem

Zoals overheden vermogen kunnen confisqueren door de munt te devalueren, zo kwamen de Verenigde Staten na de Tweede Wereldoorlog in een positie om welvaart van de hele wereld te stelen. Sheikh Imran Hosein legt uit hoe Amerika een structureel voordeel kreeg over de rest van de wereld via de dollar. Wanneer eindigt dit oneerlijke geldsysteem?

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Europese regulatoren waarschuwen voor bitcoin

De Europese bankenautoriteit (EBA) heeft een waarschuwing de wereld ingestuurd over de risico's van virtueel geld, zoals de bitcoin. Die munten zijn niet beschermd door regels en verbruikers riskeren al hun geld te verliezen, luidt het.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Column Kees de Kort | Soms je ongelijk toegeven

"Soms moet je heel snel je ongelijk toegeven", vindt BNR's Kees de Kort. Het is namelijk niet zo slecht gesteld met de winkelverkopen in Amerika als hij dacht. "Het viel allemaal wel mee." Maar De Kort zou De Kort niet zijn als hij geen kanttekening plaatst: "Je hebt bestedingen aan goederen en aan diensten."

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Ierland vraagt werklozen om land te verlaten

De jeugdwerkloosheid scheert zodanig hoge toppen in Ierland dat het de autoriteiten aanzet tot een drastisch verzoek. Mensen die geen job vinden in eigen land worden gevraagd om hun geluk elders te beproeven.