Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 24296 tot 24300
Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

De FED zal bitcoin niet stoppen

Kernen: “But what is the position of the fed from a policy perspective if there is one? Or what do you think the position of the U.S. government should be on Bitcoin, or other virtual currencies?”

Lacker: “That’s — for what they’re doing, it’s a free market and I don’t see why they have an interest in stopping it — at this point.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Goud: het kan nóg gekker

Wie dacht dat het niet gekker kon op de goud markt, doet er goed aan hier verder te lezen. De al eerder gesignaleerde scheve posities zijn inmiddels compleet uit het lood geslagen.

Enige tijd geleden signaleerden we dat er een tamelijk ongezonde situatie was ontstaan op de Comex goud markt, waarbij iedereen hetzelfde spelletje speelde: short goud. Dat leidde ertoe dat er 69 ‘eigenaren’ één en dezelfde troy ounce gold claimen. Een uiterst ongezonde situatie wat tot ongelukken kan leiden. Echter, wie dacht dat het niet gekker kon, komt nu toch bedrogen uit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 december 2013

China voorkomt cash crunch

In China stonden de seinen even op rood. Er dreigde een cash crunch bij de banken, die ternauwernood door de Chinese bank kon worden afgewend door een cash injectie van $50 mrd.

De Chinese beurs stond de afgelopen anderhalve week onder druk. Geluiden dat een aantal banken in China grote moeite hadden met het vergaren van voldoende liquiditeiten om bij jaarsluiting aan de minimale deposito verplichtingen te kunnen voldoen, spookte beleggers. Afgelopen juni trad eenzelfde soort verschijnsel op waarbij wel een echte credit crunch optrad. Beleggers namen de afgelopen handelsdagen het zekere voor het onzekere en verkochten mondjesmaat wat Chinese aandelen.

Bron: bitcoinspot.nl
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Grote bedrijven snuffelen aan Bitcoin

De afgelopen periode zijn er enkele grote toonaangevende bedrijven naar buiten gekomen wat betreft Bitcoin. Heineken, ABN Amro en Anderzorg zijn hier enkele voorbeelden van. Het geeft aan dat deze bedrijven met de toekomst bezig zijn, ook op het gebied van betalingsmogelijkheden. Naast deze berichtgeving van Nederlandse bedrijven biedt de Belgische telecomprovider Mobile Vikings de mogelijkheid beltegoed op te waarderen met Bitcoin.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Neemt China binnenkort de volledige goudmarkt over?

Lange tijd liepen de goudvoorraden op Comex leeg, met de kluis van JP Morgan op kop. De laatste 2 maanden is er echter 20 ton fysiek goud bijgekomen in de kluis van JP Morgan. Volgens Silver Doctors kan het wel eens zijn dat dit allemaal goudbaren van 1 kg zijn, zoals ze graag hebben in China. Werkt JP Morgan in opdracht van China?