Nieuws / Artikelen met het woord

57320 artikelen gevonden. Artikel 24296 tot 24300
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Sparen = bestraffen, Schulden = belonen

Spaarzaamheid heeft altijd als een deugd gegolden. Ook nu roept onze regering nog elke dag dat je voor een eigen huis over spaargeld moet beschikken. Dat het verstandig is, om naast de pensioenopbouw, ook zelf voor je oude dag te sparen. Tussen wat uitgedragen wordt en de werkelijkheid zit een groot verschil. Voor regeringen en banken draait alles om schulden.

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Bitcoin en Nederlandse banken: 1-0

De eerste berichten over tegenstribbelende banken kwamen in oktober toen ik een artikel schreef op deBitcoin over ING en Fortis België die betalingen aan respectievelijk Bitonic en Bitstamp blokkeerden. Dit werd op 29 oktober bevestigd door Bitonic’s directeur Jouke Hofman. Bijna een maand later op 20 november gaf ook Pieterjan Goppel, oprichter van BTCdirect aan dat er aanhoudende problemen waren met iDeal. In het NRC verscheen er die dag ook een artikel over de problemen met Rabobank. Een aantal klanten gaf zelfs aan dat een ethische commissie “had besloten geen Bitcoin-betalingen toe te laten”. Dit werd later door Rabobank ontkend.

Bron: co.zw
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Kredietverlening in de Eurozone neemt verder af

FRANKFURT. — A sharp contraction in lending to businesses in the eurozone coupled with slowing money supply growth suggests the region’s fight against deflation may not be over, analysts said yesterday. Regular monthly data compiled by the European Central Bank showed private sector loans in the single currency area dropped by 2,1 percent in October in a year-on-year comparison, after already contracting by 2,0 percent in September.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Hoe banken écht werken (Laatste deel)

Om beter te begrijpen hoe het er in de financiële wereld aan toe gaat, is het heel interessant om deze reeds video's te bekijken. We hebben 1, 2 en 3 al achter de rug.

In het vierde en laatste deel laten we onder andere zien dat banken wel degelijk geld creëren en hoe we met z'n allen de economie vernietigen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Goud verdwijnt in angstaanjagend rap tempo richting Azië

Goud is meer dan ooit in trek in Azië. En dat heeft majeure gevolgen voor de Westerse welvaart. Het edelmetaal verdwijnt inmiddels in een angstaanjagend rap tempo richting het Oosten.