EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2431 tot 2435
Geplaatst op: woensdag 24 mei 2017

Moody's verlaagt kredietwaardigheid China

Kredietbeoordelaar Moody's heeft de kredietwaardigheid van China verlaagd. Het bureau verwacht dat de financiële kracht van China wat zal afzwakken de komende jaren door de stijgende schuld en de minder sterke economische groei.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 mei 2017

Vliegtuigtickets betalen met bitcoin

Budgetvliegtuigmaatschappij Peach Aviation wordt de eerste Japanse luchtvaartmaatschappij die klanten toelaat tickets te betalen in bitcoin. Het bedrijf wil zo profiteren van de ononderbroken stroom van toeristen vanuit China en Zuid-Korea. Tegelijkertijd speelt het in op de hype die in Japan door de crypromunt is veroorzaakt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 23 mei 2017

'Neem van mij aan: er komt een deal'

Gisteren is er opnieuw geen deal gesloten over de Griekse schuld. De eurogroep en het IMF liggen nog te ver uit elkaar. Maar volgens macro-econoom Kees de Kort kunnen we erop vertrouwen dat die deal er nog wel komt.

Gisteren is er opnieuw geen deal gesloten over de Griekse schuld. De eurogroep en het IMF liggen nog te ver uit elkaar. Maar volgens macro-econoom Kees de Kort kunnen we erop vertrouwen dat die deal er nog wel komt.

'Alle autoriteiten weten gewoon dat ze de financiële markt rustig moeten houden. Dat is de cruciale factor in ieder beleid.' De Kort denkt dat de financiële markten er nu van uitgaan dat er geen bijzondere problemen gaan ontstaan in Griekenland, en dat de monetaire autoriteiten en toezichthouders er dus voor gaan zorgen dat het ook niet zo is. 'Er gaat iets heel creatiefs gebeuren; als er straks betaald moet worden, is er geld.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 mei 2017

Bill Gates zegt dat je deze zomer deze 5 boeken moet lezen

Bill Gates geeft ieder jaar zijn favoriete boeken om te lezen in de zomer. Dit jaar slaat de miljardair een bijzonder weg in. Op zijn boekenlijst staan allemaal boeken die hem doen nadenken over de manier waarop de wereld werkt. Het is een hele uitdaging om boeken te lezen van mensen met een andere visie, maar je wordt er wel veel slimmer van.

Wil je deze zomer slimmer worden, dan zijn deze 5 boeken mogelijk iets voor jou.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 mei 2017

Merkel: ECB, niet Duitsland is schuld van zwakke euro

De euro ging maandag 0,36% hoger nadat de Duitse bondskanselier Angela Merkel zich had uitgesproken over de eenheidsmunt. Dat is uitzonderlijk, omdat ze dat zeer zelden of nooit doet. Maar in verkiezingstijd gelden ook in Duitsland andere regels. Merkel heeft zich in het verleden amper of nooit gemengd in het debat over de euro. Noch heeft ze zich uitgesproken over de politiek de de Europese Centrale Bank voert of over wat zich op de financiële markten voordoet. Maandag kwam Merkel dus met een verrassende verklaring: indien Duitsland zulk groot handelsoverschot heeft komt dat omdat de euro te zwak staat en de olieprijs te laag. En Duitsland heeft daar weinig mee te maken, want het controleert het ene, noch het andere.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs