EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24301 tot 24305
Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014

De grootste mondiale trends voor de komende 20 jaar

Beleggers doen er goed aan vooral de grote trends in de gaten te houden. Even de waan van de dag loslaten en met een helikopterview naar het grote plaatje kijken. Wij geven u een aantal mondiale hoofdstromen mee.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014

Bankiers willen echt de hele wereld bezitten en beheersen

Sinds het begin van de economische crisis in 2008 en ook nu nog, blijven de mensen denken dat over enige tijd alles beter zal gaan en de crisis tot iets uit het verleden behoort. We hebben crisissen in het verleden gehad en ook in de toekomst zal er wel weer een zijn. Met een ding hebben zij gelijk, we hebben inflatie en depressies gehad en zijn dat steeds te boven gekomen, maar deze keer is het anders, omdat we nu aan het einde van het spel zijn aangeland.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014

Nederlandse fiscus breekt zich het hoofd over bitcoin

De eerste paar jaar leek de virtuele munt een speeltje voor computerexperts, maar sinds de waarde vorig jaar ongeveer 80 keer over de kop ging, kan bitcoin een serieuze bron van vermogen vormen. De Nederlandse Belastingdienst breekt zich daarom het hoofd over wat ze aan moet met de bitcoin. Dat meldt de krant De Telegraaf.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014

Sparen en beleggen: wat roomt de fiscus af over 2013?

Een mooi jaar voor aandelenbeleggers, een mager jaar voor spaarders. 2013 is voorbij, maar binnenkort wil de Belastingdienst nog even afrekenen. Hoe ziet het plaatje er dan uit?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014

Borghouts heeft spijt van aanblijven na Icesave-affaire

"Het was goed geweest als ik was afgetreden. Ik heb er spijt van dat ik toen niet meteen dat democratische gebaar heb gemaakt." Dat zegt voormalig commissaris van de Koningin in Noord-Holland Harry Borghouts.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs