EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24301 tot 24305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Update week 9: Goud, Zilver, Bitcoin en Oekraïne

Afgelopen week deed de goudprijs niet veel en steeg, gemeten in Amerikaanse Dollars, licht. De zilverprijs liet een heel ander beeld zien en daalde (in $) met maar liefst 2,9%.

Het nieuws over Bitcoin was spannender. Mt. Gox bleek eerst al zijn tweets te hebben verwijderd en daarna was het platform offline. Vervolgens werd het faillissement aangevraagd. Ongeveer 6% van alle Bitcoin vielen weg ( klik hier voor het artikel). De prijs van Bitcoin daalde op het nieuws maar herstelde later in de week.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

IMF licht financiële situatie Oekraïne door

Een delegatie van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is vanaf dinsdag in Oekraïne om daar onderzoek te doen naar de economische gesteldheid van het land.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Deze 5 economieën zullen het snelst groeien in 2014

De 5 economieën die in 2014 snelst zullen groeien zijn naast China en India ook Nigeria, Bangladesj en de Filippijnen. Dat blijkt uit voorspellingen van het IMF, de EU, Eurostat en de OESO. Zijn China en India niet echt verrassingen, dan zijn Nigeria en Bangladesj dat wel. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

4 angstaanjagende grafieken uit China

Het laatste wat de wereld nu zou kunnen gebruiken, is een crisis in China. Hoewel crisissen horen bij het groeiproces van China, zou een crisis nu fataal kunnen zijn voor de globale economie. China stevent dan ook in snel tempo af op een financiële crisis zoals de VS en Europa kende in 2008 /2009 - aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Tesla heeft de aanval op de Chinese markt ingezet

CEO Elon Musk van Tesla Motors is de AmericanDream aan het realiseren en dat aan een niet voor mogelijk gehouden tempo. Hij is de man wiens rijkdom sneller is gegroeid dan die van eender welke Amerikaan sinds Mark Zuckerberg Facebook tot een succesverhaal maakte.

Musk is niet de eerste de beste. De geboren Zuid-Afrikaan laat zich door niets of niemand afschrikken en durft de lat erg hoog te leggen. De plannen die Musk tot dus ver op tafel legde, getuigen stuk voor stuk van creativiteit, innovatief vermogen en durf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs