EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24306 tot 24310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

ECB's Noyer niet blij met sterke euro

Bestuurders van de Europese Centrale Bank (ECB) zijn niet blij met de recente kracht van de euro, zegt Christian Noyer, lid van het beleidsbepalend comite van de ECB, maandag.

Bestuurders van de Europese Centrale Bank (ECB) zijn niet blij met de recente kracht van de euro, zegt Christian Noyer, lid van het beleidsbepalend comite van de ECB, maandag.

"Het is duidelijk dat wanneer de euro aantrekt dat een additionele neerwaartse druk op de economie en een neerwaartse druk op de inflatie uitoefent", zei Noyer in een interview op Bloomberg TV. "We zijn op dit moment duidelijk niet gelukkig."

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Dit is waarom goud NIET verder zal stijgen

Volgens SafeHaven komt er mogelijk een einde aan de sterke rally van de goudprijs van de afgelopen 2 maanden. Voornaamste indicatie is de zwakke reactie op de gebeurtenissen in Oekraïne, dit had de goudprijs in vuur en vlam moeten zetten terwijl het nu eerder ter plaatste bleef trappelen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Portugal tenminste tot 2035 onder controle van de troïka

Portugal zal nog tot 2035 onder het toezicht van de troïka van ECB, EU en IMF blijven. Dat heeft president Anibal Cavaco Silva gezegd in zijn introductie tot 'Roteiros VIII' (roadmap), waaruit het Jornal de Negocios citeert:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Libië exporteert meer ruwe olie, maar wie wordt daar beter van?

Wie profiteert van de gemelde toename van de Libische verkopen van ruwe olie? Op de 1ste plaats blijkbaar de ongecontroleerde groepen die het land proberen leeg te plunderen. Ze steken het geld voor de verkoop van de olie in eigen zak. De noodlijdende regering kan fluiten naar die centen.

Er was afgelopen weekend namelijk het bericht dat een groot Libisch olieveld opnieuw in de productie was gekomen. De Libiërs kunnen nu weer meer ruwe olie exporteren en dat weegt natuurlijk op de prijs. Het zou meer bepaald gaan om 500,000 vaten die per dag extra op de markt komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

7 signalen dat Amerikaanse aandelen een top vormen

Dinsdag 4 maart is volgens MarketWatch de dag die het begin van het einde van de huidige stierenmarkt inluidde. Op die dag steeg de Dow Jones 227 punten op het bericht dat Russische troepen zich terug trokken uit Oekraïne. Dit was een euforisch signaal dat lijkt op bewegingen tijdens een manische fase. De meest gehate stierenmarkt uit de geschiedenis loopt op zijn einde. Deze 7 signalen bevestigen dit ...

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs