Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 24321 tot 24325
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Goudprijs is klaar voor een kleine bear-market rally

De meeste goudanalyses zijn negatief. De mogelijkheid tot tapering in december speelt de goudprijs parten zodat de goudprijs onderdrukt blijft tot hier meer duidelijkheid over bestaat. Maar vanuit een Elliott Wave perspectief lijkt de goudprijs klaar om een mini bear-market rally neer te zetten, aldus Ramki Ramakrishnan op MarketWatch.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Onverwacht veel werklozen

Het aantal werklozen in Duitsland is in november onverwacht met 10.000 gestegen tot 2,99 miljoen. Dat blijkt uit cijfers die het Duitse federale statistiekbureau donderdag bekendmaakte. Het is de vierde maandelijkse toename op rij.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

‘Ontslag op staande voet om blikje Red Bull terecht’

Een werknemer van supermarkt Coop is op staande voet ontslagen omdat zij, tijdens haar pauze, een blikje frisdrank uit de schappen van de supermarkt heeft opgedronken zonder het blikje af te rekenen. Het gerechtshof heeft nu geoordeeld dat het ontslag terecht was. Advocaat arbeidsrecht Marieke de Kock legt uit.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

ECB wil nieuw leningenpakket voor banken op voorwaarde dat het geld bij kmo's terechtkomt

© - The Council of EuropeDe ECB heeft plannen om banken geld te verstrekken met de verplichting dat geld beschikbaar te stellen voor de bedrijfswereld. Dat meldt de Süddeutsche Zeitung, die wel vaker proefballonnetjes oplaat wanneer de ECB-bonzen de reactie van het publiek willen meten.

Bron: nugeld.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Een op vijf Nederlanders komt niet rond

Werkloosheid, ziektekosten en te veel geld uitgeven zijn de grootste boosdoeners. Dat blijkt uit onderzoek van financieel dienstverlener Intrum Justitia onder meer dan tienduizend Europeanen.