EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24321 tot 24325 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Peter Schiff en Mark Dow in gevecht over goud

In een heftige discussie op CNBC vechten Peter Schiff en Mark Dow een mondelinge discussie uit over goud. Volgens Mark Dow is goud een speculatief object voor traders, niets meer of minder. Goud heeft zijn aantrekkelijkheid voor deze groep beleggers verloren, nu blijkt dat het gele edelmetaal niet meer stijgt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Marc Faber: “Problemen in groeilanden kan vraag naar goud verder doen toenemen”

Tekoa Da Silva had een interview met de in Azië woonachtige superbelegger Marc Faber. Faber kan als geen ander de situatie in de groeilanden en China inschatten. Volgens Faber kan een implosie van China of een sterke groeivertraging in de groeilanden er voor zorgen dat de vraag naar fysiek goud nog verders stijgt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Goud-ETF laat een golden cross zien

Technische analyse van de GDX, een zeer bekende goud ETF bestaande uit de best presterende goudbedrijven, laat vandaag een zogenaamde Golden Cross, zien, aldus de website van mining.com. In dit geval klimt het 50-daags gemiddelde terug tot boven het 200-daags gemiddelde. Dit is een sterk koopsignaal, en zou een transitie van een bear markt naar een bull markt in goudaandelen kunnen aanduiden.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Goldman Sachs: “Goud kan opnieuw flink gaan dalen”

Eén van de parels tot nu toe is absoluut goud. In het beursjaar 2014 is dit edelmetaal vanaf 1200$ naar 1400$ gestegen. We zagen de laatste dagen dat goud weer een daling heeft ingezet naar lagere koersen. Wij zetten de risico’s om op dit moment in goud te beleggen op een rij aan de hand van een analyse van Goldman Sachs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

G. Soros: ” De wereld heeft een nieuw systeem nodig”

Het huidige monetaire systeem deugt niet meer. In een goed monetaire systeem zijn er geen valutaoorlogen, zeker niet globaal. Het huidige systeem heeft zijn limieten bereikt, het is tijd om een nieuw systeem uit te tekenen en deze keer zal China van de partij moeten zijn, aldus Georges Soros.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs