Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 24321 tot 24325
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Nederlandse staat leent minder geld in 2014

Het Agentschap van de Generale Thesaurie, onderdeel van het ministerie van Financiën, stelde de financieringsbehoefte voor 2014 woensdag naar beneden bij van 93,7 miljard naar 87,7 miljard euro.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Europese werkloosheidsgraad stabiel gebleven

De werkloosheidsgraad binnen de eurozone is in november stabiel gebleven op het recordniveau van 12,1 procent. Daarmee is er nagenoeg geen verandering sinds april, maar is er wel een stijging ten opzichte van de maand november in 2012 (11,8 procent). Dat blijkt uit cijfers van het Europese bureau voor de statistiek Eurostat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Wat werkt er op de beurs?

James O' Shaughnessy doet al 30 jaar onderzoek naar strategieën die werken op Wall Street.

Hij schreef zijn bevindingen neer in het boek "What works on Wall Street".

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Recordaantal Italianen (3,254 miljoen) zit zonder werk

De werkloosheid in Italië is afgelopen november gestegen tot een recordniveau van 12,7 procent, of 3,254 miljoen werklozen. Dat is een toename met 0,2 procent in vergelijking met oktober, zo meldt het Italiaanse statistiekbureau op basis van voorlopige cijfers.

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Hoe we in toenemende mate worden leeggezogen door de banken en hun Elite

Openbaringen over onrechtmatige inbreuk op de privacy van burgers door de NSA, brengt het boek van George Orwell – ‘Big Brother is watching you’ gepubliceerd in 1949 weer in de actualiteit; als overheden eenmaal een te stevig grip op de teugels van de macht verkrijgen – met inbegrip van de gerechtelijke, politiële, militaire en media – zijn ze niet alleen corruptief, maar ook super obstructief om echte veranderingen door te voeren. Inmiddels wordt de wereld overspoeld met leugens, onzin verhalen gebracht door Financiële gezagsdragers, die op hun beurt van achter de schermen worden gedirigeerd door de elite broederschap die hun eigen geheime agenda aanwenden, teneinde deze crisis uit te spelen in hun voordeel, dat is o.a. de oprichting van één Centrale Bank met één globale munt, beknellender nog dan de Euro, punt uit. Inmiddels stevent de wereld af op volle snelheid in deze richting.