EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24326 tot 24330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

VS bereid om 'bankroet' Oekraïne financieel te helpen

De Verenigde Staten zijn bereid om Oekraïne financiële hulp te bieden als aanvulling op de steun van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), meldt het Witte Huis. De nieuwe leiders van Oekraïne denken dit jaar ruim 25 miljard euro hulp nodig te hebben om de economische situatie te stabiliseren. Zonder buitenlandse hulp koerst het land af op een bankroet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Het grootkapitaal heeft een enorme zeepbel opgeblazen

Vaak heb ik het over geschiedenis en dan wel in het bijzonder over lang geleden. Maar hoe zit het  nu met de meer recente geschiedenis? Een heel bijzonder, zeer korte en krachtige beschrijving is te vinden de GATA site. Overigens wel een stuk uit 2007 dat ooit met toestemming van de schrijver Peter Millar, die dit het jaar daarvoor geschreven had, op de GATA site verscheen. Wat Peter Millar daarin beschrijft is de periodieke opwaartse revaluatie van goud. Daarbij legt hij de nadruk dat deze revaluatie als mechanisme dient om uit een deflatoire schulden depressie aan het einde van een economische golfbeweging te geraken. Iets dat we tegenwoordig ook kunnen waarnemen, als je daarvoor tenminste openstaat.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Déja vu op de goudmarkt? Precies terug ’75 – ’76

Gold Stock Analyst Garrett Goggin heeft een interview met Kitco. Garrett Goggin ziet veel gelijkenissen tussen de huidige goudmarkt en de goudmarkt in 1975 - 1976. De goudmarkt is volatiel, je moet er een sterke maag voor hebben om hier door te komen, maar dan liggen er ook veel opportuniteiten klaar, aldus Goggin.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

De goedkoopste Kilomunten zilver!

Onlangs heeft de grootste vergelijkingssite op het gebied van edelmetalen in Nederland de kilomunten zilver aan haar site toegevoegd. Benieuwd wat ze kosten? Klik voor een compleet overzicht op onderstaande link.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Dit zijn de 7 goedkoopste beurzen ter wereld

De goedkoopste beurzen ter wereld vindt u niet in verre oorden, maar gewoon in Europa. Beleggers op zoek naar koopjes vinden hier de 7 goedkoopste beurzen ter wereld.

De meeste waarnemers zijn het er over eens dat de lamp momenteel in Europa brandt. De Amerikaanse beurzen hebben een zeer sterk beursjaar 2013 achter de rug en zullen naar alle waarschijnlijk in 2014 op de rem gaan staan. Er is namelijk de Fed factor waar rekening mee moet gehouden worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs