Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 24326 tot 24330
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

‘Werkloosheid blijft komende jaren hoog'

Dat komt volgens de uitzender doordat werkgevers en werknemers elkaar minder goed kunnen vinden in de nabije toekomst. “De stijgende vraag naar technisch geschoold personeel sluit niet goed aan op de competenties van werkzoekenden”, zegt Aad  van der Werf, manager Market Intelligence bij Tempo-Team.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Goud: verkoopdruk ETF’s neemt sterk af

Beleggers in goud zagen de afgelopen kwartalen flinke verkopen, getriggerd door liquiderende goud ETF’s. Dat proces lijkt stilaan ten einde. De verkoopdruk neemt zienderogen af.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

De wereld van de waanzin: Potverteren beloond en sparen afgestraft

Deze week heb ik gekeken naar het Duitse programma Hart aber Fair. Deskundigen, twee politici respectievelijk rechts en links georiënteerd en een banker discussieerden over de extreem lage ECB-rente en de gevolgen daarvan.

Kind van de rekening waren de particuliere spaarders, de pensioenfondsen en de levensverzekeraars en daarmee dus wij, de klanten.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Taakstraf voor Berlusconi: wellicht tomaten plukken of wc’s schoonmaken

De 77-jarige voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi verloor woensdag zijn Senaatszetel. Daarmee verloor hij ook zijn parlementaire onschendbaarheid.

Een meerderheid in de Italiaanse Senaat heeft woensdag ex-premier Silvio Berlusconi per direct weggestuurd.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Chef Peugeot levert deel riant pensioen in

Hij kondigde dat woensdag aan, nadat hij felle kritiek had gekregen omdat hij een riant pensioen krijgt terwijl het bedrijf meer dan 10.000 banen wegbezuinigt.