Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 24326 tot 24330
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Zit Rusland (bijna) zonder palladium?

De markt voor palladium zit al enige tijd in een situatie waarbij er minder aanbod is dan vraag. In vorige artikels over palladium (zei Tag: palladium) werd al duidelijk uitgelegd hoe groot het verschil is tussen de vraag en het aanbod. Dit is de grootste reden waarom analisten verwachten dat de prijs van palladium verder zal stijgen. Grote onbekende op de markt is de historische voorraad palladium uit Rusland.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Slovenië wil geen financiële hulp van EU

Slovenië heeft geen financiële hulp nodig van de Europese Unie om de bankensector te hervormen. Het land heeft genoeg eigen middelen om van slechte bankleningen gezond te maken. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Het slimme geld stroomt naar Afrika

Afrika staat hoog op het verlanglijstje van internationale investeerders. En met reden: het continent heeft beleggers aardig wat te bieden. Europa moet overigens wel opschieten, China is bezig het continent op te kopen.

In Parijs vond een bijeenkomst plaats van 40 Afrikaanse regeringsleiders met als belangrijkste agendapunt de veiligheid op het zwarte continent. Die veiligheid is weer eens in gevaar gekomen door de recente gebeurtenissen in de Centraal-Afrikaanse Republiek waar verschillende bevolkingsgroepen elkaar te lijf gaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Wat moet je doen in 2014

The Merrill Lynch Investment Strategy group hebben hun strategie bepaald hoe je in 2014 het beste uit de verf kunt komen zodat je een betere belegger wordt. Wat moet je doen om de algemene markt te kunnen verslaan?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Goud is uit de gratie, contraire beleggers weten dan genoeg

Met goud wil het maar niet lukken, het edelmetaal heeft een belabberd jaar achter de rug. Jan en alleman loopt zelfs met een grote boog om goud heen. Maar in zo’n situatie gaat bij ons juist een lampje branden.

Waarnemers op de goudmarkt zien momenteel geen enkel lichtpuntje meer aan de horizon. Met de regelmaat van een klok wordt de goudprijs neer gehamerd, waarbij het opvalt dat dit steeds gebeurt onder grote verhandelde volumes. Wie de verkopers zijn is bepaald onduidelijk.