EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24326 tot 24330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 22 maart 2014

Moody's blijft somber over Ierse banken

Terwijl de Ierse economie gestaag verder uit het dal klimt, zal het herstel in de financiële sector naar verwachting aanzienlijk meer tijd vergen.

Terwijl de Ierse economie gestaag verder uit het dal klimt, zal het herstel in de financiële sector naar verwachting aanzienlijk meer tijd vergen.

Volgens Moody's blijft een extreem hoog bedrag aan slechte kredieten de Ierse banken parten spelen. Leningen waarvan de terugbetaling twijfelachtig is, zijn goed voor 30 procent van het totale bedrag aan uitstaande kredieten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 maart 2014

Europa, Poetin, en het gebroken geweertje

Nooit meer oorlog is dé doctrine van de Europese leiders en overige EU-bonzen. De euro, elk verdrag, elke afspraak, elk niet nakomen van een afspraak worden direct of indirect opgehangen aan het schrikbeeld van miljoenen doden. Angela Merkel: “De geschiedenis leert ons dat landen die een gemeenschappelijke munt hebben geen oorlog met elkaar voeren.” EU-president Herman van Rompuy:“

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 maart 2014

Britse centrale bank: Alles wat je over geld weet, klopt niet

In de jaren dertig zou Henry Ford gezegd hebben dat het maar goed was dat de meeste Amerikanen niet wisten hoe het bankwezen in elkaar steekt. Als dat wel zo was geweest ‘zou er voor morgenochtend een revolutie uitbreken’.

In de jaren dertig zou Henry Ford gezegd hebben dat het maar goed was dat de meeste Amerikanen niet wisten hoe het bankwezen in elkaar steekt. Als dat wel zo was geweest ‘zou er voor morgenochtend een revolutie uitbreken’.

Afgelopen week is er iets opmerkelijks gebeurd. De Bank of England, de Britse centrale bank, verklapte een geheim. In het rapport Money Creation in the Modern Economy stellen drie economen dat de meeste aannames over het bankwezen simpelweg onjuist zijn en dat groepen als Occupy Wall Street het bij het juiste eind hebben. In essentie halen de economen de gehele theoretische basis voor het rechtvaardigen van bezuinigingen onderuit.

Lees verder op niburu.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 maart 2014

Waarom heeft Europa schrik van Rusland?

Europa gaat niet mee in het verstrakken van de sancties tegen Rusland die de Verenigde Staten wil opleggen. Europa heeft daar een goede reden voor, Europa is namelijk bang van Rusland. Maar waarom eigenlijk? Johan Van Overtveldt legt het uit in een artikel van De Knack.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Petrodollar Alarm: Poetin wil

If it was the intent of the West to bring Russia and China together - one a natural resource (if "somewhat" corrupt) superpower and the other a fixed capital / labor output (if "somewhat" capital misallocating and credit bubbleicious) powerhouse - in the process marginalizing the dollar and encouraging Ruble and Renminbi bilateral trade, then things are surely "going according to plan."

For now there have been no major developments as a result of the shift in the geopolitical axis that has seen global US influence, away from the Group of 7 (most insolvent nations) of course, decline precipitously in the aftermath of the bungled Syrian intervention attempt and the bloodless Russian annexation of Crimea, but that will soon change. Because while the west is focused on day to day developments in Ukraine, and how to halt Russian expansion through appeasement (hardly a winning tactic as events in the 1930s demonstrated), Russia is once again thinking 3 steps ahead... and quite a few steps east.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs