Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 24331 tot 24335
Bron: vacatures.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Werknemers onderbetalen is op termijn schadelijk voor bedrijven

Werknemers onderbetalen is op termijn schadelijk voor bedrijven

Organisaties die hun werknemers een laag salaris bieden krijgen hiervoor op termijn het deksel op de neus. Werknemers zijn hierdoor namelijk minder gemotiveerd, waardoor de productiviteit daalt. Bovendien krijgt de organisatie een slechte reputatie. Hoewel lage salarissen een besparing opleveren, kan de maatregel op termijn dus schadelijke gevolgen hebben. Dat blijkt uit een onderzoek van de Engelse ministeriële dienst Business Innovation and Skills (BIS) onder 2.000 werknemers.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Litouwen is klaar voor de Eurozone

Litouwen maakt zich op om toe te treden tot de Eurozone. Het land staat volgens de Litouwse minister van financiën te trappelen om zich aan te sluiten, en is daar ook klaar voor.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Einde van recessie in Spanje bevestigd

De Spaanse economie is in het derde kwartaal met 0,1 procent gegroeid. Daarmee komt er een einde aan de recessie van het Zuid-Europese land, die negen kwartalen duurde. Het Spaanse bureau voor de statistiek bevestigde vandaag eerder vrijgegeven voorlopige cijfers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Is Bitcoin de doodsteek voor goud?

Een alternatief voor fiatgeld, waar je overal ter wereld mee kan betalen, dat dient als veilige haven en wat niet oneindig bijgemaakt kan worden; deze omschrijving is van toepassing op goud,... maar ook op Bitcoin zegt MarketWatch.

Bron: huurwoningen.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Kamermeerderheid voor verhogen inkomensgrens sociale huur!

» Woning nieuws » Inkomensgrens voor sociale huur verhoogd naar 38.000 euro

Het ziet er naar uit dat de inkomensgrens voor sociale huur opgeschroefd wordt. Het voorstel van de PvdA en ChristenUnie om de inkomensgrens te verhogen van 34.000 naar 38.000 euro kan rekenen op een Kamermeerderheid. De verhoging zou gelden voor de komende vijf jaar. De partijen hopen met het verhogen van de inkomensgrens de doorstroming op de woningmarkt te bevorderen. Een voorstel om de grens te verhogen tot 43.000 euro werd afgewezen.