Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 24336 tot 24340
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Ondertussen in de Oekraïne

De Oekraïne zal niet bij iedere belegger direct op het netvlies staan. Dat is begrijpelijk, maar het land staat op een cruciaal kruispunt. Wil het land zich aansluiten bij Europa, of Rusland? Dat hangt af van de diepte van de portemonnee van Europa.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Kwart van alle bitcoins in handen van 47 mensen

Een kwart van alle bitcoins is in handen van 47 individuen. De Finse ondernemer Risto Pietilä, een actief lid van bitcointalk.org heeft dit berekend. Nog eens een kwart is in handen van 880 anderen. De hele bitcoinmarkt die om gezamenlijk beheer en vertrouwen draait is voor de helft in handen van 927 mensen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Waarom zou je goud kopen?

Waarom zou je iets kopen wat in prijs daalt en geen dividend of rente oplevert? Je koopt het in elk geval niet om te speculeren op de korte of lange termijn. Maar wat moet je er dan wel mee? Een analyse van gastschrijver 24 karaat.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Directeur PayPal positief over Bitcoin

De directeur van PayPal, David Marcus, deed afgelopen dinsdag enkele uitspraken over de toekomst van online betalingen. Hij voorspelt dat over tien jaar een hoop zal zijn verandert in deze markt. Tijdens de LeWeb conference in Parijs gaf hij aan zelf ook bitcoins te bezitten. “I really like bitcoins” vertelde Marcus. Volgens hem begrijpen echter veel mensen momenteel nog niet goed wat voor mogelijkheden Bitcoin biedt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

'Vooruitzichten voor ratings banken stabiel'

Moody's waarschuwde tegelijkertijd dat het economische herstel nog altijd broos is in sommige regio's en dat de druk op de kredietwaardigheid van financiële instellingen aanhoudt.

"Twee derde van de banken die wij beoordelen heeft stabiele vooruitzichten, met banken in de eurozone als voornaamste uitschieters in dit opzicht. Toch verwachten wij dat de toegenomen stabiliteit op de proef zal worden gesteld in 2014 door economische en regeldruk", aldus Moody's.