EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2436 tot 2440
Geplaatst op: zaterdag 20 mei 2017

Mattis over oorlog met Noord-Korea: “Een tragedie op een nooit geziene schaal”

De vele ‘affaires Trump’ van de voorbije weken hebben de focus van de internationale pers op ‘het probleem Noord-Korea’ enigszins verlegd en die situatie zal nog een week duren, nu de president de volgende negen dagen zijn eerste buitenlandse trip maakt. Toch is de dreiging op het Koreaanse schiereiland alles behalve verdwenen en kan een volgende testraket van Kim Jong-un opnieuw voor escalatie zorgen.

Oorlog in Noord-Korea: een tragedie op een nooit geziene schaal De Amerikaanse minister van Defensie Jim Mattis herinnerde het Amerikaanse publiek vrijdagmiddag nog eens aan wat er op het spel staat. Tijdens een persconferentie zei Mattis dat zijn land naar een oplossing blijft streven, maar voegde daar het volgende aan toe:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 20 mei 2017

'Merkel wil Duitser als opvolger Draghi'

De Duitse bondskanselier Angela Merkel wil de president van de Duitse centrale bank Jens Weidmann naar voren schuiven als opvolger van Mario Draghi als topman van de Europese Centrale Bank (ECB). 

Dat schrijft het Duitse blad Der Spiegel vrijdag op basis van ingewijden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 mei 2017

Nederland houdt hoogste status bij kredietbeoordelaar

 Nederland behoudt bij kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) het hoogst mogelijke rapportcijfer: AAA. 

Dat betekent dat S&P het zeer onwaarschijnlijk acht dat leningen aan de Nederlandse staat niet kunnen worden terugbetaald.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 mei 2017

Jim Rickards: De Fed gaat obligatieportefeuille van $2,5 biljoen afbouwen!

De Fed staat op het punt haar obligatieportefeuille af te bouwen. zo meent Jim Rickards, econoom en zeer goed voorspeller van macro-economische ontwikkelingen. Dat kan rampzalige gevolgen hebben!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 mei 2017

Kobalt en lithium, twee grondstoffen om in te investeren met oog op de toekomst

Elektrische voertuigen zijn de toekomst, een toekomst die reeds dit decennium zal merkbaar worden op onze wegen. Maar niet enkel Europa maar ook China zet zwaar in op deze nieuwe technologie. Dit voornamelijk om de enorme vervuiling aan te pakken waardoor de Chinese grootsteden onleefbaar dreigen te worden (of reeds zijn). De vraag naar grondstoffen voor deze industrietak pieken ondertussen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs