Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 2436 tot 2440
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 februari 2017

5 redenen die jou tegenhouden om miljonair te worden

Met de technologie die voorhanden is, de middelen die beschikbaar zijn, de informatie die je kan vinden, … zou het bijna niet anders kunnen dan dat je miljonair moet worden. En toch blijft het bij de meeste bij dromen. Hoe komt dat?

Lezen en leren om rijk te worden, is het probleem niet meer tegenwoordig. Het probleem is de informatie omzetten in daden die ertoe doen. Je moet niet alleen iets onthouden, je moet het ook in de praktijk kunnen omzetten.

Dit zijn de 5 meest voorkomende redenen waarom de meeste mensen daar niet in slagen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 6 februari 2017

Armoede weegt zwaarder op levensverwachting dan alcohol

Mensen die zich onderaan de socio-economische ladder bevinden, leven gemiddeld twee jaar minder lang dan personen aan de top van de hiërarchie. Dat is de conclusie van een onderzoek van het consortium Lifepath.

Daarmee wordt het sociale niveau een grotere risicofactor voor gezondheidsproblemen en vroegtijdige overlijdens dan alcoholconsumptie en obesitas.

Bovendien zouden de sociale omstandigheden bijna even zwaar wegen als een sedentaire levensstijl.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 6 februari 2017

Britse economie minder afhankelijk van Londen?

Londen dreigt mogelijk zijn economische suprematie over Groot-Brittannië kwijt te raken. Dat blijkt uit een rapport van consulent Adzuna.

Daarbij wordt er onder meer op gewezen dat de gemiddelde lonen in de Britse hoofdstad het voorbije jaar een daling met gemiddeld 3,9 procent hebben gekend.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 6 februari 2017

Het begint te dagen

Britse ondernemers komen langzamerhand achter de economische gevolgen van de Brexit. Dat is volgens macro-econoom Kees de Kort te zien aan de tegenvallende cijfers van de Britse inkoopmanagers in de dienstensector.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 6 februari 2017

Banken krijgen ‘carte blanche’ van Trump

De Amerikaanse president Trump heeft vrijdag beloofd een reeks regels die Amerikaanse banken in de nasleep van de financiële crisis van 2008 kregen opgelegd ongedaan te maken. De hand van Goldman Sachs in de manier waarop het nieuwe Amerika van Trump moet worden geboetseerd wordt steeds duidelijker.