EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24351 tot 24355
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

De tapering is overal

Zal de Federal Reserve doorgaan met tapering? Dat is de vraag waar we vanavond meer duidelijkheid over krijgen, want dan krijgen we de uitkomst van het FOMC overleg te horen. In aanloop naar dat moment presenteren we de volgende grafiek, die laat zien dat de bereidheid om het Amerikaanse tekort te financieren al langer tanende is. De tapering is overal!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Nu weet u waarom Turken goud kopen

De Turkse centrale bank heeft gisteren de rente fors verhoogd, met als doel valutaspeculanten op afstand te houden. De volgende grafiek op Goudstandaard laat zien dat de Turkse munt al jaren aan waarde verliest tegenover goud. Vergeleken met 1999 is de goudprijs in lira met een factor dertig gestegen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Effect Turkse renteverhoging bijna uitgewerkt

Gisteren verhoogde de Turkse centrale bank de rente met 4,25%, een noodgreep om de val van de lira te stoppen. Maar heeft de maatregel wel effect? Een halve dag na het rentebesluit staat de munt alweer bijna op het niveau van voor de interventie.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Argentinië is bijna het nieuwe Zimbabwe

Begin december verhoogde de Argentijnse overheid de taks op aankopen met een kredietkaart in het buitenland van 20 % naar 35 %. Dit moest de eindejaarsaankopen in de Verenigde Staten tegenhouden zodat de dollars niet meer het land zouden uitvluchten. Maar dit had weinig of geen effect waardoor de dollars het land nog steeds verlieten en de reserves van het land steeds meer onder druk kwamen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Why Bitcoin Terrifies Big Banks

Abby Martin speaks with Andreas Antonopoulos, founder of Root Eleven and co-host of let's Talk Bitcoin, discussing how Bitcoin works, and why it's so important to have a decentralized system of money.

Lees verder op youtube.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs