Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 24351 tot 24355
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

De grote omslag in China

De hervormingen die China recent aankondigde, kunnen wel eens de grootste hervormingen van deze eeuw zijn die het land verder op weg moeten helpen om de rijkste natie ter wereld te worden. Chinese aandelen zagen de hervormingen alvast zitten en hebben hun stijging verder gezet. Hoewel de maatregelen allemaal op lange termijn zijn, keert het geloof in de Chinese economie terug.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Wijzigt er iets aan de BTW op zilveren munten?

Vorige week kwamen er verschillende berichten dat de B.T.W. op zilveren munten in Duitsland met ingang van volgend jaar verhoogd wordt naar 19 of zelfs 21 procent. Dit zou betekenen dat de aankoop en verkoop van zilveren munten weer fors duurder zou worden. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

“Miljoenen mensen te dom om vooruit te komen”!

Bovenstaande woorden die als een klap in het gezicht komen van de werkende klasse in Groot-Brittannië maar zelfs van de hele wereld, zijn van niemand minder dan de burgemeester van Londen, Boris Johnson.

Een man en positie met een voorbeeldfunctie, zou je zeggen.  Hij stelt verder dat de kloof tussen arm en rijk onvermijdelijk is, net omdat “miljoenen” mensen gewoon te dom zijn.  Dat de rijken meer en meer scheef worden aangekeken om hun rijkdom noemt hij irrationeel.  Johnson zegt integendeel : Dank Aan De Rijken, de Super-Rijken! Hij noemt ze “Tax Heroes” want het zijn zij die het meeste kopen, het meeste geld uitgeven, de meeste belastingen betalen….(excuseer maar we moeten nu even dringend braken)…

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

'Aanscherping bijstand in strijd met mensenrechten'

Het voorstel van staatssecretaris Jetta Klijnsma (Sociale Zaken) om de eisen voor de bijstand aan te scherpen zit vol met mensenrechtenschendingen. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Consumenten miljarden duurder uit met energie

Europese consumenten waren in 2012 miljarden euro's duurder uit bij het afnemen van energie dan was voorzien.