EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24361 tot 24365 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

EU betaalt maandelijks 3,5 miljard euro aan Gazprom voor energie, maar zijn er alternatieven?

Eerder dan te praten over welke sancties aan Rusland kunnen worden opgelegd zouden de EU-leiders er beter aan doen oplossingen te bedenken om onze afhankelijkheid van Russische energie af te bouwen, schrijft de Portugese krant Público:

Die afhankelijkheid is enorm, want Gazproms factuur voor energievoorziening aan de EU bedraagt maandelijks niet minder dan 3,5 miljard euro.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Stieren verliezen winnende hand op de goudmarkt

Het kan verkeren zei ene Bredero. Vorige week kraakte de goudprijs nog de ene weerstand na de andere terwijl het deze week weer helemaal de andere richting uit gaat. Na verdere 'tapering' door de Federal Reserve staat de goudprijs op het laagste niveau in 3 weken - aldus Kitco...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Nederland is bijna het beste logistiekland

De Wereldbank houdt sinds 2007 elke 2 jaar de zogeheten Logistics Performance Index bij, die meet hoe efficiënt handelsstromen in een land verlopen. Daarbij wordt onder meer gekeken naar vrachtvervoer, opslag, douaneformaliteiten en betalingssytemen. Een goed functionerend logistiek systeem is volgens de ontwikkelingsbank van essentieel belang voor economische groei.

Lees verder op onlinebeleggen.info
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Waarom worden alleen de rijken steeds rijker?

Waarom worden de rijken rijker en moet de rest vechten om te overleven. In theorie wil men de rijken rijker maken omdat dit door zou sijpelen naar de minder rijken. Maar theorie is slechts theorie in theorie, nooit in praktijk (denk daar maar eens over na). In praktijk verdwijnt al het geld van de minder rijken in de zakken van enkele zeer rijken. Hoe komt dat?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Laatste pijler EU-bankenunie op zijn plaats

Strengere regels: Banken moeten meer kapitaal in kas houden zodat ze zelf beter problemen kunnen opvangen. Ook is afgesproken dat aandeelhouders en schuldeisers van banken zelf moeten bijdragen aan de redding of sanering van een falende bank (de zogeheten bail in). Zo moet het redden van banken met belastinggeld (bail out) tot het verleden horen. Verder zijn bonussen van bankiers aan banden gelegd.

Lees verder op europa-nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs