Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 24361 tot 24365
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

US Mint verkocht dit jaar 42,4 miljoen Silver Eagle munten

De US Mint heeft dit jaar een recordvolume van 42.401.000 Silver Eagle munten verkocht, zo blijkt uit de laatste cijfers van het Amerikaanse munthuis. De recordverkoop van zilveren munten vindt plaats in een jaar waarin de zilverprijs aanzienlijk gedaald is. Daaruit blijkt dat men zich niet af laat schrikken door de negatieve prijsontwikkeling.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

BTC Next over Bitcoin

In de serie “Kennismaken met...” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. Deze keer is het de beurt aan BTC Next. Pieterjan Goppel, oprichter van BTC Next, geeft antwoord op onze vragen over Bitcoin en vertelt onder andere welke dienstverleningen zij aanbieden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Duitsland is verantwoordelijk voor de daling van de goudprijs

De zwakte van de papieren goudprijs, werkt paradoxaal genoeg de vraag naar fysiek goud in de hand zegt Tocqueville fund manager John Hathaway. “

The paper tail is wagging the physical dog in the gold market,”. De vraag naar goud buiten de Verenigde Staten en vooral de vraag van Duitsland heeft de fysieke bodem van onder de goudmarkt getrokken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Goud kopen met Bitcoin gaat in Europa steeds makkelijker

Gisteren opende de Rotterdamse goudhandelaar Zilvergoudwinkel.nl haar deuren voor Bitcoin. Eigenaar Rik Roorda stelt in het persbericht:

"Wij accepteren bitcoins omdat hiermee wereldwijd snel, eenvoudig en veilig betaald kan worden... De technologie achter bitcoins maakt het volgens ons tot een interessante betaaleenheid. Daarnaast kan het gezien worden als een interessante belegging. Gezien de sterke koerschommelingen kan er volop gespeculeerd worden."

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Premie op goud stijgt naar $180 in India

De premie op goud is in India gestegen tot $180 per troy ounce, zo schrijft Mineweb. Door de importbeperkende maatregelen is het aanbod van nieuw goud sterk teruggevallen. Ook het aanbod van sloopgoud loopt terug, waardoor er steeds hogere premies betaald worden.