EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24366 tot 24370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Aantal huishoudens met onderwaarde flink gegroeid

Het aantal huishoudens met een hypotheekschuld hoger dan die van de waarde van hun eigen woning, is stevig gegroeid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

S&P somberder over toekomst Rusland

Standard & Poor's (S&P) heeft zijn beoordeling van de vooruitzichten van de Russische Federatie verlaagd van stabiel naar negatief. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Dit is het meest negatieve artikel over China dat ik ken

Honderden jaren geleden gebruikte Farao Cheops 20 jaar lang 100.000 Egyptenaren om een piramide te bouwen. 600 miljoen arbeidsdagen werden gespendeerd aan het bouwen van een onproductief actief. Dit heeft de Egyptische economie in die tijd helemaal ontwricht. Echter dit verbleekt in het niets met hetgeen men nu in China doet, aldus Alasdair Macleod.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Eén op zes Belgen wordt geconfronteerd met armoede

In België wordt 15,3 procent van de bevolking met armoede geconfronteerd. Bovendien leefde 20,8 procent in een huishouden dat het moeilijk heeft om rond te komen. Dat staat te lezen in het jaarboek Armoede in België op basis van cijfers van drie jaar geleden. In Brussel loopt het armoedeniveau op tot 34 procent, tegenover respectievelijk 19,2 procent en 9,2 procent in Wallonië en Vlaanderen. Onderzoeker Isabelle Pannecoucke wijst daarbij echter ook op het groeiende probleem van kinderarmoede. Het boek toont immers aan dat 18,7 procent van de kinderen in België drie jaar geleden in armoede leefde. Daarmee wordt volgens Pannecoucke een belangrijke hypotheek gelegd op de toekomst. Er wordt tevens op gewezen dat de armoede ook een aantal nieuwe kwetsware groepen, zoals eenoudergezinnen en zelfstandigen, treft. Bij eenoudergezinnen loopt het risico op armoede immers op tot 33 procent en in Wallonië zelfs tot 50 procent. Vooral eenoudergezinnen met een vrouwelijk gezinshoofd loopt risico op armoede.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Sancties... Klanten Russische bank Rossya kunnen niet langer betalen met Visa en Mastercard

Betaalkaartdiensten Visa en Mastercard zetten met onmiddellijke ingang hun samenwerking met de Russische grootbank Rossya stop. Dat meldt het persagentschap Reuters. Klanten van Rossya zullen deze kredietkaarten dus niet langer kunnen gebruiken om betalingen te verrichten. 

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs