Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 24366 tot 24370
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Turkse munt op laagste punt ooit vanwege corruptie

De waarde van de Turkse lira ten opzichte van de dollar en euro is vrijdag gedaald tot een nieuw dieptepunt. Buitenlandse investeerders maken zich zorgen over de escalatie van het corruptieschandaal in het land.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Volgt Bitcoin het klassieke bubbel-model?

De bubbel Bitcoin haters staan tegenwoordig lijnrecht tegenover de Bitcoin grensverleggende technologie believers. Het patroon van de Bitcoinprijs lijkt echter op een klassiek bubbel-model, aldus Jesse Colombo. Nadat de prijs maal 6 ging op enkele weken tijd en maal 90 op een jaar tijd, is de prijs ondertussen gehalveerd. Is de bubbel uiteen gespat?

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Huizenprijzen 4,7 procent gedaald

Koopwoningen zijn in november 4,7 procent goedkoper geworden ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Waardoor zijn onze schulden zo hoog?

Draait de consument op voor de puinhoop op de financiƫle markten? Hoe is die puinhoop eigenlijk ontstaan? En waardoor zijn onze schulden zo hoog?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Kwart Britse hypotheekschuld zit in Londen

Een kwart van de totale Britse hypotheekschuld van £891 miljard zit in Londens vastgoed, zo blijkt uit cijfers die onlangs naar buiten werden gebracht. In het noordoosten van Engeland en in Wales is de hypotheekschuld het laagst. Niet geheel toevallig zijn de huizenprijzen in de hoofdstad dit jaar het meest gestegen (+12%).