EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24391 tot 24395 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

“China koopt 70-200 A330's”

Volgende maand kondigt China een grote A330 order aan, zeggen twee industry officials betrokken bij de onderhandelingen. Dit meldt Aviationweek.

Volgende maand kondigt China een grote A330 order aan, zeggen twee industry officials betrokken bij de onderhandelingen. Dit meldt Aviationweek.

Tenminste 70 A330′s zouden besteld worden en mogelijk zelfs 200 stuks. Dit zal bekend gemaakt worden als President Xi Jinping volgende maand Frankrijk bezoekt. Het exacte aantal is vooralsnog onduidelijk.

Lees verder op upinthesky.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

Italiaanse campagne: Verkoop Sardinië aan Zwitserland om schuld te verkleinen

Is het Italiaanse eiland Sardinië binnenkort het 27ste kanton van Zwitserland? Wel als het van de bijna vierduizend leden van de Facebookgroep 'Canton Marittimo' afhangt. De campagnevoerders willen dat Italië het eiland verkoopt om de schuld van het land te verkleinen - al beseffen ze dat hun plan niet realistisch is. Dat meldt de Zwitserse nieuwssite 20 Minutes.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

CEO geeft toe: 850.000 bitcoins verdwenen

Mark Karpeles, CEO van Mt. Gox, heeft op een persconferentie in Tokio toegegeven dat zijn bedrijf 850.000 bitcoins kwijt zou zijn. Die zouden zo'n meer dan 300 miljoen euro waard zijn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

Koffieprijs blijft maar stijgen

Op de markt voor soft commodities is koffie zonder meer de blikvanger. Sinds 1 januari van dit jaar is de koffieprijs met ongeveer 20 procent gestegen. Nu is het wel zo dat grote bewegingen in de koffieprijs eerder regel dan uitzondering zijn en dit wegens klimatologische omstandigheden.

Weinig andere soft commodities zijn namelijk zo gevoelig voor de klimatologische omstandigheden als koffie. Een paar zware regenbuien of een periode van grote droogte volstaan om de koffieprijs door het dak te jagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

Economie US groeit minder sterk dan gedacht

De Amerikaanse economie is in het vierde kwartaal van 2013 minder sterk gegroeid dan eerder werd gedacht. Dat blijkt uit een nieuwe raming die het Amerikaanse ministerie van Handel vandaag heeft gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs