EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24401 tot 24405
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

China stelt goudmarkt verder op

De ANZ bank en HSBC hebben eind vorig jaar toestemming gekregen om goud te importeren op de Shanghai Gold Exchange. China houdt nog stevig controle op de goudmarkt, maar wil deze langzaam maar zeker openstellen voor buitenlandse banken.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Economisch herstel VS: Nobelprijs winnaar gelooft er niet in

Het economisch herstel in de VS wint aan kracht, althans, als het goed is. Joseph Stiglitz, winnaar van een Nobelprijs voor de economie heeft zo zijn twijfels. Een serieus herstel is in zijn optiek onwaarschijnlijk. Vanwaar deze sombere blik?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Column Kees de Kort | Juichen is zwaar overdreven

Vanuit de Wereldbank komen er berichten over een aantrekkende economie. Het gaat bijna richting juichen. Toch, Kees de Kort? "Nou, nou, dat lijkt mij zwaar overdreven."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Europa bereikt akkoord over begrenzing financiële speculatie

Het Europees parlement en de lidstaten hebben gisterenavond een princiepsakkoord bereikt over nieuwe regels voor de financiële markten. De posities van een trader inzake grondstoffen zullen aan banden kunnen worden gelegd door de toezichthouder.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Griekenland; 98% vd leningen EU rechtstreeks naar banken

“98 % van de leningen is rechtstreeks naar de banken gegaan”

Giorgos Karatsioubanis is politiek secretaris van de Europese partij 'Europees Links' en is de verantwoordelijke voor alle Syriza-afdelingen buiten Griekenland, inclusief de Belgische tak. “De helft van de Grieken leeft immers in de diaspora”, zegt Karatsioubanis lachend. Hij is ook lid van het Europese beleidsdepartement van Syriza.

Lees verder op uitpers.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs