Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 24401 tot 24405
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Deze uitstekende analyse voorspelt het einde van de stierenmarkt,… in goud

Technische analyse kan soms akelig waar zijn. Hoe we ook hameren op de sterke fundamenten van de goudmarkt, deze technische analyse van de goudmarkt haalt heel de stierenmarkt onderuit en voorspelt niets anders dan een dalende goudprijs; op korte termijn - op middellange termijn en vermoedelijk ook op lange termijn, aldus Gold Silver Worlds

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Kunnen de goudmijnen de lagere goudprijs nog wel verdragen?

De daling van de goudprijs zet de mijnbouwsector verder onder druk. Hun winstmarge komt steeds meer onder druk te staan, omdat de productiekosten blijven stijgen en steeds dichter bij de goudprijs komen. Hoe hoog zijn de kosten voor giganten als Barrick Gold, Goldcorp en Newmont Mining?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Crises zitten in ons economisch systeem gebakken.

Huizenmarkt-Zeepbel | Dirk Bezemer legt in de onderstaande video uit hoe economische crises ontstaan. Veel mensen proberen het grote publiek wijs te maken dat het alleen met vertrouwen te maken heeft. Dirk laat zien dat het in systeem zit. “Bubbels en crises zitten in ons economisch systeem gebakken.”

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Bitcoin is booming, maar kent u Litecoin al?

Ingezonden artikel van Tuur Demeester van DeBitcoin | We krijgen vaak de vraag of Litecoin, het jongere en eigenzinnige broertje van Bitcoin, nu een toekomst heeft of niet. Ik ben op dit punt best optimistisch over Litecoin, maar niet omdat het zogezegd onmogelijk is om er gespecialiseerde mining chips voor te bouwen (ASICs). Ik stel al een tijd dat dat zoiets perfect mogelijk is, en nu gebeurt het ook echt. Dus het minen van Litecoin zal in de toekomst dezelfde richting uitgaan als dat van Bitcoin. (Met die ‘centralisatie’ is volgens mij overigens niets mis, ik noem het liever ‘specialisatie’, net zoals we in de goudsector ook zagen hoe mensen eerst elk voor zich in de rivieren naar goud gingen zeven, tot de winstmarges daalden en er gespecialiseerde goudmijnen ontstonden die de job efficiënter aanpakten.)

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Banken rente betálen over uw spaargeld

Het is de omgekeerde wereld: banken die u rente in rekening brengen voor uw spaargeld. Welkom in de nieuwe wereld waarbij dat scenario zeker niet op voorhand valt uit te sluiten.