EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24401 tot 24405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

Griekenland kan schuld nooit meer terugbetalen

De zes jaar durende Griekse recessie is volgend jaar voorbij. Dat voorspelde de Griekse premier Antonis Samaras bij de opening van de jaarlijkse internationale handelsbeurs in de stad Thessaloniki. In 2020 is Griekenland terug op het niveau van voor de crisis, stelt de premier. De Europese Unie en het Internationaal Monetair Fonds voorspellen dat de Griekse economie in 2014 krimpt met 4,2 procent, na 6,4 procent vorig jaar. Let wel, voorspellenā€¦

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

OekraĆÆne vraagt IMF om steun

OekraĆÆne heeft het Internationaal Monetair Fonds (IMF) om steun gevraagd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

Soros en Gross: Dit lijkt op de financiƫle crisis van 2008

De spread tussen deĀ two-year sovereign yield en de Ā similar-maturity interest-rate swap in China bereikte op 19 februari een hoogtepunt van 121 basispunten. Deze spread is een barometer voor financiĆ«le stress. De spread is de hoogste sinds 2007. Op 21 februari stond deĀ three-month Shanghai interbank offered rate ook op het hoogste punt in 8 maanden. George Soros en Bill Gross zien dan ook veel gelijkenissen tussen de huidige situatie in China met de situatie voor de financiĆ«le crisis in de Verenigde Staten, 5 jaar geleden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

Column Kees de Kort | Chinese luchtvervuiling ook schadelijk voor de economie

De extreme luchtvervuiling in China lijkt een nieuw dieptepunt te bereiken. Niet alleen de gezondheid van de Chinezen heeft daaronder te lijden, stelt BNR's Kees de Kort. Mogelijke oplossingen om de vervuiling terug te dringen, zullen ten koste gaan van de economische groei.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

Spaanse huizenmarkt in coma

De Spaanse huizenmarkt is in 2008 volledig ingestort. Een wereldwijde financiële crisis deed de vraag naar Spaans vastgoed als sneeuw voor de zon wegsmelten. De prijsdaling die volgde had een versterkend effect. Het resultaat: er wordt nauwelijks nog iets gebouwd in Spanje, de hele bouwsector is in een diepe slaaptoestand gedoken.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs