EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24421 tot 24425
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Het verschil tussen de crisis van jaren 30 en nu

Miljardair investeerder George Soros sprak onlangs de wellicht ooit profetische woorden: “The second act of the crisis is just beginning”. Hij maakte daarbij de vergelijking met de Grote Depressie uit de jaren 30, toen overheden ook te vroeg begonnen met bezuigingen, gedwongen door de markt. “We find ourselves in a situation eerily reminiscent of the 1930s. Keynes has taught us budget deficits are essential for counter-cyclical policies, yet many governments have to reduce them under pressure from financial markets. This is liable to push the global economy into a double-dip.”

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Baltic Dry Index stort in, zwaar weer op komst?

De Baltic Dry Index is het jaar slecht van start gegaan. Wat heet, de index dook maar liefst 40 procent omlaag. Is er soms slecht nieuws voor de mondiale economie op komst?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

IMF wil globaal nóg meer QE

Christine Lagarde, topvrouw van het Internationale Monetair Fonds, heeft laten weten dat deflatie absoluut uit den boze is. Centrale banken moet er ALLES aan doen om deflatie te bestrijden alvorens de monetaire teugels te vieren. De wereld kan nog meer tewerkstelling creëren alvorens zich zorgen te maken over inflatie, de centrale banken moeten hun verantwoordelijkheid nemen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Verliesuitkering NHG met 34% gestegen

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft in 2013 ruim 34% meer geld uitgekeerd dan in 2012. Er werd €150,7 miljoen uitgekeerd, dat is €8 miljoen meer dan het bedrag dat de NHG in 2013 binnen kreeg. Tot hoe ver zal het garantiefonds leeglopen?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

ACV dreigt met acties in alle luchthavens van het land

ACV dreigt met acties vanaf vandaag in alle luchthavens van het land indien niets wordt ondernomen tegen de "dictatoriale" manier van management bij het Directoraat-Generaal van de Luchtvaart (DGLV). Dat zegt secretaris en sectorverantwoordeijke Kurt Callaerts.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs