EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24421 tot 24425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 28 februari 2014

Rome is maandag failliet

De kersverse Italiaanse premier Matteo Renzi kwam donderdag al onder druk nadat het parlement een voorstel verwierp om vers geld in de stad Rome te injecteren.

De kersverse Italiaanse premier Matteo Renzi kwam donderdag al onder druk nadat het parlement een voorstel verwierp om vers geld in de stad Rome te injecteren.

Rome staat aan de rand van het faillissement en volgens burgemeester Ignazio Marino zullen diensten als het openbaar vervoer snel tot stilstand komen. De stad torst een begrotingstekort van 816 miljoen euro en dreigt onder curatele te worden gesteld indien Marino het gat niet kan dichten met bijkomende besparingen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 28 februari 2014

'EU helpt Oekraïne mogelijk met 1 miljard dollar'

Na de omwenteling in Oekraïne moet eerst de financiële situatie van het land in kaart worden gebracht. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

Bedreigt deflatie het economisch herstel?

Deflatie is in aantocht, zoals Eric Mecking al in 2005 voorzag. Vooral in Europa neemt de druk op de prijzen toe, omdat de ECB niet mee wil in het stimuleringsfeest van de Amerikanen, de Britten en de Japanners. LaGarda van het IMF waarschuwt dat deflatie het herstel zal schaden. Lees de analyse van Cor Wijtvliet.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

Spaanse huizenmarkt valt stil!

De Spaanse huizenmarkt is vrijwel stilgevallen. Niet per se het aantal transacties, maar wel het aantal nieuw gebouwde woningen. De nieuwbouw begon eind 2006 te dalen en is sindsien alleen maar verder omlaag gegaan. Er wordt amper nog iets gebouwd in Spanje...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

China importeerde in januari 84 ton goud uit Hong Kong

China heeft in janauri bijna 84 ton goud geimporteerd vanuit Hong Kong. Dat was minder dan een maand geleden, maar een veelvoud van dezelfde maand van vorig jaar. Chinezen blijven maandelijks tientallen tonnen goud importeren en een groot deel daarvan komt via Hong Kong het land binnen.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs