EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24426 tot 24430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

Werkloosheidsgraad VS op laagste peil in ruim vijf jaar

De werkloosheidsgraad in de Verenigde Staten is in januari gedaald tot 6,6 procent. Dat is het laagste peil sinds oktober 2008, deelde het ministerie van Arbeid vandaag mee in Washington.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

Column Kees de Kort | EU-voorstanders moeten niet zo defensief zijn

"De voorstanders van de EU hoor je niet, totdat de tegenstanders met hun mening komen", vindt Kees de Kort. Nádat Geert Wilders deze week zijn EU-rapport presenteerde, waren die voorstanders dan ook weer volop te horen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

Het is officieel gedaan met de muntjes van 1 en 2 cent

Er zullen binnenkort minder muntjes van 1 en 2 eurocent in de Belgische portefeuilles zitten. De ministerraad heeft vrijdag het wetsontwerp goedgekeurd dat de afronding van betalingen tot op 5 eurocent toelaat. Dat meldt minister van Middenstand Sabine Laruelle (MR).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

Kan Israël een EU-boycot overleven?

Asif HassanIs een internationale boycot van Israëlische producten een reële dreiging voor het land en zijn economie? Mickey Peled analyseert de situatie voor het Israëlische magazine Calcalist (Engelse vertaling via Worldcrunch).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

Duitsland sleept eindelijk de ECB voor de rechter!

Duitsland sleept de Europese Centrale Bank eindelijk voor de rechter. Inzet van de procedure is het omstreden OMT programma van de ECB wat mogelijk buiten het mandaat van de bank valt.

Duitsland sleept de Europese Centrale Bank eindelijk voor de rechter. Inzet van de procedure is het omstreden OMT programma van de ECB wat mogelijk buiten het mandaat van de bank valt.

Laten we wel wezen: om de euro te redden zijn werkelijk alle registers opengetrokken, alle bestaande afspraken grof geschonden en heeft de ECB zijn mandaat wel erg ver opgerekt, en zeer wel mogelijk té ver. In Duitsland is nu besloten om het Outright Monetary Transactions programma (OMT) juridisch te toetsen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs