EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24441 tot 24445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Wijzen lessen van een van ‘s werelds beste beleggers

De beste beleggers ter wereld zijn niet zomaar de beste beleggers ter wereld. Maar niet iedere grandioze belegger streeft dezelfde principes na. Ray Dalio is ook zo'n echte klasbak. Wat de grootste beleggers wel met elkaar gemeen hebben, is dat ze bepaalde principes hebben en daar nooit van afwijken. Volgens Ray Dalio gaat alles in cyclussen, zo staat op IEXProfs.nl.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Peter Schiff praat banen, goud en Janet Yellen

Peter Schiff gaf vorige week zijn kijk op de ontwikkelingen in de markten. En wat hij zag was niet bepaald geweldig. Het aantal nieuwe banen in de VS in januari 2014 viel behoorlijk lager uit dan eerder was verwacht. En blijkbaar zoekt de overheid een excuus bij het slechte weer, ronduit belachelijk volgens Peter Schiff.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Amerikaanse huizenmarkt krijgt het weer moeilijk

De huizenmarkt in de Verenigde Staten kan men best omschrijven als een Federal-Reserve-hyper-fueled bubble. Op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten liggen de huizenprijzen nu hoger dan tijdens het ploppen van de bubbel in 2007. Uiteraard ziet de Fed nog geen bubbel en zullen huizenprijzen nooit (twee keer) op nationaal niveau kunnen dalen??

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Groeimarkten: als het bloed door de straten vloeit …

Dat de Groeimarkten in een dip zitten, is een open deur intrappen. De MSCI Emerging Markets index daalde dit jaar al met 5 procent omdat vooral particuliere beleggers het fonds dumpten. Maar zoals u weet van Slim Beleggen, gaan onze ogen open als het bloed door de straten loopt. Is het dan al een goed moment om de Groeimarkten weer op te pikken?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

BofA: Amerikaanse dollar in de problemen

Heeft de Federal Reserve in zijn eigen voet geschoten door te beginnen met 'tapering'? De Fed wil met man en macht de stabiliteit bewaren op de financiële markten, maar hoe meer druk je zet op stabiliteit, hoe onstabieler alles wordt. Tapering zorgde alvast enkele onaangename "unintended consequences" zo blijkt uit de eerste weken na het startschot, en niet alleen in de groeilanden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs