Nieuws / Artikelen met het woord

57630 artikelen gevonden. Artikel 24446 tot 24450
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 december 2013

Goud naar $ 1.000 – zilver houdt stand

... dat is de mening van The Morgan Report. De papieren goudprijs kan in december nog verder dalen naar $ 1.000 - $ 1.050 terwijl de zilverprijs stand kan houden rond het huidige niveau. Er is een veel grotere krapte op de zilvermarkt en de goud/zilver ratio staat met 63:1 al aan de hoge kant.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Zo denkt Bank of America over bitcoins

Het heeft even geduurd, maar inmiddels is dan toch het eerste research rapport over bitcoins verschenen van een zakenbank. Bank of America bijt het spits af. Wat vindt de grootbank van de cryptovaluta?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

De daling van de Petrodollar is goed voor goud

Het systeem van de Petrodollar is een van de belangrijkste indicatoren over de rol van de Amerikaanse dollar. Als het systeem afbrokkelt, brokkelt ook de Amerikaanse dollar af en daarmee heel Amerika. Er verschijnen steeds meer scheuren in het systeem van de Petrodollar wat op termijn dan ook bijzonder positief is voor de goudprijs volgens expert Jim Rickards.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Franse werkloosheid naar hoogste punt in 16 jaar

Europe's second largest economy and crucial to the core founding partnership of the euro project, France, has seen its unemployment rate rise unceasingly for 9 quarters in a row now. At 11.03%, French unemployment has not been higher since Q3 1997. Of course, President Hollande, despite falling PMIs and rising unemployment is hopeful that things are turning around as he notes, France is "now in a phase of stabilization that remains very fragile." Some optimism can be taken from the relative stability in youth unemployment for a change but the over-50s unemployment reached an all-time high of 8.2%.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Dit edelmetaal kan nog verder stijgen vanaf dit niveau

We lieten eerder deze week al zien dat Palladium het enige edelmetaal is dat dit jaar wél een winst kan voorleggen, het broertje van palladium - platina daalt zelfs een kleine 10 procent in 2013. En deze outperformance kan nog maar het begin zijn. De prijs voor Palladium kan nog veel hoger - aldus The Growth Stock Wire...