EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24446 tot 24450
Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

Tekort Griekse overheid daalt stevig

Het tekort van de centrale Griekse overheid is vorig jaar geslonken tot 5,3 miljard euro. Dat meldde het Griekse ministerie van Financiën dinsdag op basis van voorlopige cijfers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

DNB wijst WOB verzoeken af om openheid van zaken te geven over Nederlands goud

Al is de bubbel het afgelopen jaar behoorlijk leeggelopen, toch blijft goud altijd een interessant onderwerp om te volgen. Zo ook vandaag weer een bericht op de website van SilverDoctors waarin duidelijk wordt gemaakt hoeveel moeite de Nederlandsche Bank doet om de locaties van de goudreserves van Nederland onder de pet te houden.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

Echte werkloosheid in de VS is 11,5 procent

De officiële werkloosheid in de VS daalt al sinds 2009, maar er zijn andere statistieken die het tegendeel bewijzen. Zodra alle werklozen in de statistieken worden meegenomen blijkt dat de arbeidsmarkt in de VS helemaal niet herstelt. Dat komt ook overeen met de zwakke banencijfers en de anekdotische verhalen uit de VS.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

Een groep mijners legt een zwakte van Bitcoin bloot

GHash.io is een netwerk tussen verschillende mijners voor Bitcoins. Aangezien het nogal een dure aangelegenheid is om Bitcoins te mijnen, ontstaan er samenwerkingsverbanden. Maar als een netwerk meer dan 50 % van de Bitcoincreatie in handen krijgt, kan het de markt naar zijn hand zetten. Dan zou de grootste zwakte van Bitcoin realiteit kunnen worden, aldus Business Insider.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]udvergelijken.nl.

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs