EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24466 tot 24470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

Het eindspel nadert zijn ontknoping …

Tot voor enkele jaren was het globale financiële systeem duidelijk: de Verenigde Staten maakte schulden, deze dollars kwamen grotendeels in China terecht waarmee China Amerikaanse obligaties kocht tegen een belachelijk lage rentevoet. De vraag naar dollars bleef hoog en Amerika kon zeer goedkoop goederen invoeren. Maar de regels veranderen en het eindspel is ingezet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

‘Fed zal geen taper-pauze inlassen’

De Amerikaanse economie is 2014 maar zwak begonnen dankzij verschillende tegenvallende macrocijfers. Ondanks dat vrijwel elk cijfer de laatste tijd onder de verwachting uitkomt, is dit voor de Fed geen reden om een pauze in te lassen voor tapering. Dat zegt Jeremy Lawson, die hoofdeconoom is bij Standard Life Investmenst in een rapport.

‘Uit de notulen van de Fed blijkt dat de drempel om het afbouwtempo te verlagen, erg hoog ligt. De Fed hecht niet veel waarde aan de zwakke start van de Amerikaanse economie dit jaar’, zo stelt Lawson. Veel van de cijfers zijn volgens hem namelijk te verklaren door het extreme weer.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

7 signalen die aangeven dat de autoverkoop de volgende jaren enkel kan dalen

Ondanks de ambitieuze doelstellingen van de globale auto-industrie bereikt de wereld binnenkort haar peak car moment, schrijven Jeff Green en Keith Naughton op Bloomberg. Daarna zal de industrie geconfronteerd worden met een jaarlijks dalende vraag. In de V.S. zou dat moment overigens nu al bereikt zijn. Green en Naughton steunen hun voorspelling op de volgende trends.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

Schat van 1400 gouden munten gevonden in Californië

In Californië hebben een man en een vrouw letterlijk een pot met goud gevonden. De vondst werd vorig jaar al gedaan, maar is nu pas bekend gemaakt. Op hun eigen grondgebied zagen ze een glimmend object, wat al snel een gouden munt bleek te zijn. Ze begonnen te graven en haalden achter elkaar diverse blikken vol met gouden munten uit de grond. In totaal werden er acht blikken opgegraven, een schat van meer dan 1.400 munten.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

'Zwitserse bank hielp belastingontduikers VS'

De Zwitserse bank Credit Suisse heeft een actieve rol gespeeld bij belastingontduiking door Amerikaanse klanten. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs