Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 24466 tot 24470
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Olieprijs daalt na akkoord Iran

De olieprijs is maandagochtend flink gedaald in reactie op het akkoord over het kernprogramma van Iran. De verwachting is dat de deal het internationale aanbod van olie op korte termijn licht kan verhogen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Een op de vijf tankstations ging de voorbije tien jaar dicht

Een op de vijf tankstations in Belgiƫ is de voorbije tien jaar dichtgegaan, hoewel het autopark blijft aangroeien. Op 1 januari van dit jaar waren er 3.158 tankstations in ons land. Dat zijn er zowat 700 minder dan tien jaar eerder, zo schrijft Le Soir vandaag.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Bitcoin bubble zal barsten

Er wordt de laatste tijd een hoop aandacht besteedt aan Bitcoins, het unieke concept en veel belovende voordelen maakt dat het een hoop steun krijgt wereldwijd. Maar is het echt zo bijzonder?

De valuta is anders in zijn soort vanwege het ontbreken van een centrale administratie, hierdoor is het onmogelijk deze te manipuleren. Maar de instabiele koers maar het een onbetrouwbaar betaalmiddel, de kans dat een Bitcoin namelijk heel snel in waarde daalt is heel groot.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Benzine en diesel blijft gewoon duur.

In de afspraken die nu met Iran zijn gemaakt, is sprake van een heel beperkte versoepeling van de bestaande sancties tegen het land maar Iran krijgt niet de mogelijkheid om de uitvoer van olie op te voeren. Ook zal naar verwachting de prijs die het land krijgt voor zijn olie voorlopig niet stijgen, aldus marktvorsers van verscheidene grote banken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Tienduizenden Spanjaarden op straat tegen besparingen

In Spanje hebben tienduizenden mensen tijdens het weekend geprotesteerd tegen de besparingsmaatregelen van de conservatieve regering. In meer dan 70 steden vonden vredevolle protestmarsen plaats, aldus de lokale media.