Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 24466 tot 24470
Bron: thestorycorner.nl
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Is de wereld al klaar voor de BitCoin?

[...]

Het enige verschil is dat gewoon geld gecontroleerd wordt door de rijkste mensen ter wereld. Die mensen hebben hun aandelen in de belangrijkste industrieën ter wereld. De olie-industrie, de wapenindustrie en de media. Deze mensen willen dus helemaal geen BitCoin zien. Dit zou betekenen dat langzamerhand de controle over de economie en de samenleving in de hand valt van de maatschappij zelf in plaats van de allerrijksten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Olie terug naar $ 20 per vat

Bevrijd vanonder het juk van sancties ziet Iran zijn kans op de oliemarkt. Iran heeft aangegeven meer olie te willen produceren. Dit stuit op verzet binnen de OPEC omdat ook Irak meer olie wenst te produceren. De OPEC produceert 1/3 van de globale olie en voelt de hete adem van de Amerikaanse schalierevolutie in zijn nek.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Deze quote vertaalt perfect het grootste probleem in de Verenigde Staten

Goldman Sachs is een monster, Goldman Sachs doet het tegenovergesteld van wat ze hun klanten aanraden, Goldmans Sachs ... maar Goldman Sachs kan soms ook gewoon zeggen waar het op staat. Deze quote van CEO, Lloyd Blankfein op The Huffington Post vat alles samen over wat er in de Verenigde Staten verkeerd loopt:

[...]

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Column Kees de Kort | Pappen en nathouden

Buiten mag het misschien flink stormen, in Europa is het windstil. De politici doen niets om de Europese economie op gang  te brengen, vindt economiecommentator Kees de Kort. “Er is geen beweging. Het is pappen en nathouden. Zo lang er niets gebeurt, zal die beweging er ook niet komen.”

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Chinese Volksbank waarschuwt burgers voor risico’s bitcoins

Vanochtend waarschuwde de Chinese Volksbank, de centrale bank van China, voor de mogelijke gevaren van Bitcoin. Het gevolg hiervan was dat de waarde van een bitcoin ten opzichte van de dollar en de euro flink daalde. Eerder gaven De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten al een dergelijke waarschuwing. Het bericht van de centrale bank leidde tot een flinke daling van de bitcoinkoers.