Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 24481 tot 24485
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Uitgaven zorg en sociale zekerheid onhoudbaar

Alle studies en voorspellingen over de ontwikkeling van onze economie wijzen er op dat ons land met het huidige beleid niet mag rekenen op een spoedig economisch herstel. Deze week kwam de Organisatie voor Economische Samenwerking (OESO) zelfs met de sombere boodschap dat de Nederlandse economie volgend jaar weer zal krimpen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

De resultaten van de “Bitcoin-enquête”

Ik wil even de resultaten van de "Bitcoin-enquête" met je delen. Ik heb 7.832 reacties ontvangen.

Echt tof dat iedereen hier massaal aan heeft meegewerkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Komt er een halt aan toplonen?

n Zwitserland misschien wel, inderdaad.  Dit weekend wordt namelijk een referendum gehouden (de Zwitsers zijn daar heel sterk in, de rest van Europa mag hieraan een voorbeeld nemen) over het voorstel dat niemand in een bedrijf meer dan 12 keer mag verdienen wat de laagstbetaalde werknemer ontvangt! Dit is werkelijk uniek…  In Zwitserland is de uitslag van zulke referenda nog bindend ook.  Ze kennen daar ook de nodige schandalen in het bedrijfsleven en de bankwereld : “

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

'Barclays wil Europese bonusregels omzeilen'

De Britse bank Barclays is van plan volgend jaar een nieuwe vorm van beloning toe te passen om de strengere Europese regelgeving voor bonussen in de financiële wereld te omzeilen. 

Bron: nugeld.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Aantal vragen rond geldzorgen verdubbeld

Dagelijks melden zich nu meer dan 14 duizend personen, vooral met vragen over schulden en geldproblemen, stelt het Nibud vrijdag.