Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 24491 tot 24495
Bron: ad.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Forse stijging oplichting door webshops

23-11-13 - 19:33 Aantal aangiften van fraude afgelopen jaar verdrievoudigd © anp. update Consumenten worden massaal opgelicht door malafide internetwinkels. Met gelikte websites verleiden deze bedrijven hun klanten, maar leveren doen ze nooit. Afgelopen jaar gingen al 8600 consumenten het schip in, blijkt uit politiecijfers.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Franse piloten easyJet staken maandag

De Franse piloten van luchtvaartmaatschappij easyJet willen maandag het werk neerleggen. De grote vakbond SNPL vindt dat de werknemers niet genoeg delen in de grote winst van de prijsvechter en heeft daarom opgeroepen tot een 24-uursstaking.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

'Eurozone in veilige haven'

Zonder specifiek landen te noemen, stelt Schäuble dat regeringscrisissen en coalitie-onderhandelingen niet langer het gevaar van besmetting voor de eurozone als geheel met zich meebrengen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Leden FNV willen 3 procent loonsverhoging

''Overal waar dat kan, moet de koopkracht van werknemers worden verbeterd met 3 procent loonsverhoging'', vindt het ledenparlement.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Televisiezenders dreigen met stappen tegen Bhaalu

Bhaalu, dat zichzelf de nieuwe tv-ervaring in België noemt, wordt vandaag in Vlaanderen gelanceerd. Dat nieuwe platform laat gebruikers onder meer toe om hun opnames onbeperkt in de cloud op te slaan en die via Facebook en Twitter aan elkaar aan te raden. Zowel de openbare omroep VRT als de commerciële groep VMMa (VTM en 2BE) beraden zich over stappen tegen het nieuwe mediaplatform.