EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24491 tot 24495 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Goud bodemt verder uit

Volgens Goldscent heeft goud zijn bodem gezet op 31 december. Er zijn steeds meer signalen die er op wijzen dat goud wel degelijk terug in een opwaartse beweging zit. Er moeten nog slechts enkele kleine obstakels overwonnen worden om van een definitieve trendommekeer te spreken.

Ten eerste is er een extreme divergentie moment op de wekelijkse grafiek van goud.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Het ontbreekt Davos aan de revolutionaire ambitie die Silicon Valley kenmerkt

Duizenden CEO’s, politici en andere leden van de globale elite zijn deze week samengekomen in het Zwitserse Davos voor hun jaarlijkse debatten omtrent de toekomst van de wereld. Voor velen klinken de proclamaties van de wereldelite echter saai, oud en fantasieloos in vergelijking met het revolutionair enthousiasme van de hightech-sector. Toch is ook die sector niet vrij van kritiek, schrijft John Gapper in de Financial Times.

Een goed voorbeeld van een revolutionaire technologie is Bitcoin. Deze alternatieve digitale cryptomunteenheid (ontwikkeld door een onbekende hacker) biedt een radicaal alternatief voor de centrale bankiers en topbureaucraten die met nog meer regulering en muntmanipulatie monetaire en economische problemen beloven op te lossen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Als u maar één artikel over de Bitcoin leest, dan liefst dit...

BitcoinsBitcoin is meer dan gewoon een nieuwe technologie. Het is het resultaat van twintig jaar intens onderzoek en ontwikkeling door anonieme genieën, een politieke visie van bevrijding en revolutie, een natte droom voor elke liefhebber van technologie en een fantastische opportuniteit voor tal van bedrijven, ondernemers en consumenten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

De Chinese economie groeit gewoon door

De Chinese economie doet wat ervan verwacht mag worden: stevig doorgroeien. Desondanks is de teneur in de media negatief. Een opvallend fenomeen dat beleggers al snel op het verkeerde been kan zetten.

De Chinese economie doet wat ervan verwacht mag worden: stevig doorgroeien. Desondanks is de teneur in de media negatief. Een opvallend fenomeen dat beleggers al snel op het verkeerde been kan zetten.

De macrocijfers die ons iets vertellen over de evolutie van de Chinese economie worden angstvallig in de gaten gehouden. Het lijkt er soms op dat iedereen zit te wachten tot er slecht nieuws over die economie binnen komt. Elk rapport wordt zorgvuldig doorgespit op zoek naar slecht nieuws.

Zo ook met de groeicijfers over het laatste kwartaal van vorig jaar. De headlines in de media spraken van het traagste groeitempo in zowat 15 jaar. Maar wanneer de blote cijfers bekeken worden, ziet het beeld er toch wel enigszins genuanceerd zijn. Misschien was er geen reden om te juichen, maar anderzijds toch ook niet om te huilen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Russische roebel op de roetsjbaan

De roebel blijft verder dalen. De Russische munt ging 's ochtends voorbij de kaap van 47 roebel voor een euro en nadert zo het laagste niveau ooit. Het is de eerste keer sinds 2009 dat er 47 roebel nodig is voor één euro. Een dollar noteert aan 34,34 roebel.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs