EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24506 tot 24510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Federal Reserve financiert 71% van de Amerikaanse tekorten

De Federal Reserve heeft in 2013 ruim 71% van de Amerikaanse tekorten gefinancierd. De centrale bank kocht onder het QE programma $543 miljard aan staatsobligaties. Het buitenland was minder bereid om de schuldenlast van de Amerikaanse overheid te dragen, want die schroefden hun aankopen terug van ruim $500 miljard in 2012 naar slechts 137,9 miljard in 2013.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

IMF overweegt tot elf miljard steun aan Oekraïne

Het Internationaal Monetair Fonds overweegt om Oekraïne te steunen met een hulppakket dat kan oplopen tot bijna 11 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Wie wordt de eerste biljardair?

John Mauldin had het in zijn laatste nieuwsbrief over het ontstaan en de gevolgen van de inkomensongelijkheid. Als 85 mensen even rijk zijn als de armste 3,5 miljard op aarde of als de top 1 % de helft van de globale welvaart bezit, kan je daar vragen bij stellen. Maar dit komt niet vanzelf. De eerste biljardair is dan ook een kwestie van tijd, misschien is hij of zij al geboren? Hoe kan jij er voor zorgen dat je bij de rijkste der aarde geraakt en niet bij de armste?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Nieuw bewijs van manipulatie goudprijs?

Het Financieel Dagblad publiceerde vandaag een artikel waarin ze schrijven over mogelijke manipulatie van de goudprijs. Consultancy bureau Fideres onderzocht de goudprijs en concludeerde dat er 50% van de tijd verdachte koersbewegingen plaatsvonden rondom de fixing van de goudprijs.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Bitcoinwisselbeurs Mt. Gox uit de lucht

Bitcoinbeurs Mt. Gox is plotseling uit de lucht gehaald zonder nadere verklaring. Diverse bitcoinpartijen hebben een gezamenlijke verklaring uitgegeven waarin zij zich distantiëren van het bedrijf. Het wisselkantoor voor bitcoins, een van de grootste, kampte de laatste weken met technische problemen.

Lees verder op emerce.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs