Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 24516 tot 24520
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Marc Faber kiest voor cash

Volgens Marc Faber is een beetje extra cash helemaal niet zo verkeerd. Hoewel geld op lange termijn aan waarde verliest door inflatie kunnen andere beleggingscategorieën in korte tijd veel meer waarde verliezen. Door nu wat meer cash aan te houden kun je als belegger beter inspelen op een correctie op de aandelenmarkt, een scenario waar we volgens de beleggingsgoeroe serieus rekening mee moeten houden.

Bron: presseurop.eu
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Griekenland: “Ik heb geen werk, ik betaal niet”

27,4 procent van de Griekse bevolking is werkloos, oftewel 1.376.463 mensen, volgens gisteren gepubliceerde cijfers over september. Dit betekent dat 60 procent van de Griekse beroepsbevolking zonder baan zit, aldus Eleftherotypia.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Ron Paul: Bitcoin kan de US dollar vernietigen!

Ook Ron Paul is gebeten door het bitcoin virus. Op Fox biechtte hij op dat hijzelf niet zoveel begrijpt van de technologie, maar het blijft wel een uniek concept in de valutamarkt.

Uiteindelijk kan bitcoin zelfs de US dollar vervangen of vernietigen, maar dan zal de digitale munt wel de hulp moeten krijgen van de Fed door paniek te zaaien. Bitcoin is daarom een aantrekkelijk alternatief voor libertaire personen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Als goudmijnaandelen nog niet op de bodem zitten, is die wel dichtbij

We braken eerder vandaag al een lans voor goudmijnaandelen. We moeten toegeven dat de berenmarkt langer duurt dan eerst gedacht, maar iedere berenmarkt kent een einde - ook deze van de goudmijnaandelen. Fundamenteel zijn goudmijnaandelen spotgoedkoop, maar technisch gezien naderen we ook het einde van de berenmarkt in historisch perspectief aldus News Goldseek...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Bitcoin-mijners spenderen $ 17 miljoen voor $ 4,4 miljoen BTC

Computers mijnen Bitcoins door moeilijke codes te kraken met als beloning een Bitcoin. Hoe meer Bitcoins er gemijnd worden, hoe moeilijker de codes. Dit moet dienen om inflatie onder controle te houden en zou volgens sommige experts wel eens kunnen zorgen voor Bitcoin-deflatie.

Bitcoins mijnen is dus een kwestie van computerkracht en volgens de Blockchain spenderen de computers per dag $ 17 miljoen aan elektriciteit om de codes te kraken. Aan de huidige prijs van ongeveer $ 900 brengt dit iedere dag $ 4,4 miljoen aan Bitcoins op. De mijners werken nu dus met een serieus verlies door de snelle opmars van de crypto munt.