Nieuws / Artikelen met het woord

57320 artikelen gevonden. Artikel 24516 tot 24520
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 24 november 2013

MKB pleit voor lastenverlichting in plaats van loonstijging

In plaats van een loonstijging van 3 procent moet er lastenverlichting komen voor zowel bedrijven als burgers. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 24 november 2013

E-geld komt snel dichterbij

Larry Summers gooide onlangs al een balletje op: E-geld, oftewel elektronisch geld. Weg met al die bankbiljetten. Nu doet een econoom verbonden aan de UvM een poging E-geld aan de man te brengen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 24 november 2013

Miljoenencontracten Nederlandse zonnepanelen in Qatar

Het Nederlandse bedrijf Eurotron gaat de komende maanden voor miljoenen euro’s een high-tech productielijn bouwen voor een fabrikant van zonnepanelen in Qatar. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 24 november 2013

Zwitserland stemt in referendum over beperking toplonen

De Zwitsers stemmen zondag in een referendum over de beperking van de toplonen in hun land. Ceo's, vooral die van banken en farmaceutische bedrijven, verdienen er tientallen miljoenen Zwitserse frank per jaar. Als het van de Zwitserse jong-socialisten afhangt, zal de bestbetaalde werknemer binnen eenzelfde onderneming nog maximaal twaalf keer het loon van de slechtstbetaalde werknemer kunnen krijgen.

Bron: geenstijl.nl
Geplaatst: zondag 24 november 2013

Plaatje. Nederland bakt er niks van

Ring Ring. ABN-AMRO rekendienst voor het water van MinPres Rutte. Dat laat 'm op wonderlijke wijze voelen dat 'de economie op stoom komt'. Jazeker, Mark 'koop een auto' Rutte zei gisteren blij te zijn dat de economie eindelijk weer vooruit kan, en 'dat is vreselijk goed nieuws'. Stomme pretbedervers van de ABN komen daar dus tussendoor met bovenstaande plaatgrafiektabel, groter te maken door te klikken. Wat blijkt? Nederland staat in de onderste regionen van de onderkant van de laagste ladder, als het gaat om groeien in 2014 en 2015. Heb je zo'n mooi prachtland, zit je het zo hard te verprutsen. Lutsers. ( Via)