EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24521 tot 24525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Is er een zilvertekort op komst?

Zilver wordt zowel gebruikt als investering als in de industriële productie voor technologische en medische toepassingen. Doordat zilver populair is in beide segmenten, kan er in de toekomst een tekort optreden. Momenteel zijn er al tekenen dat er een oorlog gaande is tussen de vraag vanuit de industriële wereld en de investeringswereld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Goud: Diegene die de “pain” hebben doorstaan, krijgen nu de “gain”

Beleggers in goud en goudmijnen hebben enkele moeilijke jaren achter de rug. US Fund vergelijkt het met een loopwedstrijd van 10 km die uiteindelijk een marathon blijkt te zijn. Maar diegene die de pijn hebben doorstaan, plukken daar nu de vruchten van. De Philadelphia Gold & Silver Index (XAU) steeg dit jaar al meer dan 25 % en doet het daarmee veel beter dan de algemene markt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Bijna 200.000 kinderen groeien in Nederland op in armoede. Het aantal minderjarigen dat opgroeit in gezinnen met een bijstandsuitkering, is sinds 2009 met meer dan 10 procent gestegen. Een steeds grotere groep kinderen woont bovendien in achterstandswijken, meldt dagblad Trouw.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Openhartig gesprek met DNB over Bitcoin

English summary: Paul Buitink (@paulbuitink) talks to Remko Vellenga, spokesperson of the Dutch Central Bank about their upcoming article on virtual currencies. Remko stresses that financial stability, the lack of liability and money laundering his main concerns are. Paul and Remko talk about whether there is a need for central banks after cryptocurrencies are better developed and accepted and how the Dutch central bank can help foster financial innovation. Interview recorded on 13 March 2014.

Lees verder op youtube.com
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

China moet schaduwbankieren aanpakken

De media besteden de jongste maanden heel wat aandacht aan China. Op de 1ste plaats er het probleem van de zogenaamde harde landing. Om de haverklap worden er argumenten aangedragen die zouden moeten bewijzen dat de Chinese economie door de knieën aan zakken is. Maar echt overtuigen doen die argumenten niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs