Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 24521 tot 24525
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

'Griekenland wil versoepeling afbetaling EU'

Dat meldde de Duitse krant Süddeutsche Zeitung vrijdag aan de hand van bronnen.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Zorgverzekering kan 341 euro per persoon goedkoper

Hoewel de zorgpremie volgend jaar goedkoper is dan in 2013, kunnen de kosten van de verplichte zorgverzekering nóg veel lager, blijkt uit berekening van Uitmetkorting.nl. Het maandbedrag kan met 28 euro per maand omlaag. Zowel verzekeraars en zorgaanbieders, als de consument kunnen nog veel doen om de maandelijkse premie omlaag te krijgen. Zo geven zorgverzekeraars structureel teveel geld uit aan andere zaken dan zorg, terwijl een groot deel van de verzekerden, voornamelijk 40-plussers, niet op zoek gaat naar de laagste premie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Bijna iedereen betaalt te veel voor internet, gsm en televisie

De campagne 'Durf vergelijken', waarbij consumenten worden opgeroepen en geholpen om hun telecomtarieven te vergelijken, is een enorm succes. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Amerikaanse economie structureel op lager groeipad

Veel economen zijn van mening dat de Amerikaanse economie vanaf 2014 opnieuw full speed zal gaan draaien. De kans is echter groot dat ze hun wensen voor realiteit houden, want het economisch plaatje in de VS ziet er minder goed uit dan het eens is geweest.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Rijkste 1% vormt probleem voor de maatschappij

Complexe samenlevingen zijn fragiel. Interne conflicten kunnen de sociale harmonie langzaam ondermijnen en die dan doen omslaan in politieke instabiliteit en totale catastrofe, zoals de inwoners van het Romeinse Rijk, Ming China en prerevolutionair Frankrijk ondervonden. Bioloog Peter Turchin theoretiseert op Bloomberg dat de V.S. momenteel een dergelijke periode van verval doormaakt.