EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24526 tot 24530 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Banken nog niet op het droge

Nadat eerder deze week de Italiaanse bank Unicredit een miljardenverlies bekendmaakte dat gepaard zal gaan met het wegsnijden van meer dan 8000 banen, en nadat ook de Amerikaanse banken Citigroup en JpP Morgan vorige week lieten weten dat ze te lijden hebben onder de politieke onzekerheid werd vandaag duidelijk dat ook Deutsche Bank het niet onder de markt heeft. Met name de zakelijke tak van de bank heeft moeilijke eerste maanden achter de rug. Dat zei financieel topman Stefan Krause donderdag in de marge van een bankconferentie in Parijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Column Kees de Kort | Een dikke min

"Er is een grote verandering op komst in de Nederlandse zorguitvoering", zegt BNR's Kees de Kort. "Een heleboel taken worden per 1 januari 2015 overgeheveld van het Rijk naar de gemeentes. Die moeten dan gaan denken: hoe gaan wij dat doen? Voor hun is het ook allemaal nieuw. Dan gaan ze dingen bedenken."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Dit zijn de buurten met de meeste miljoenenwoningen

Ook de markt van miljoenenwoningen voelde de druk op huizenprijzen in 2013. Het aantal miljoenenwoningen nam afgelopen jaar met iets meer dan zes procent af.

Nederland telde afgelopen jaar 31 duizend woningen met een waarde van één miljoen euro of meer. Dat is 6,1 procent minder vergeleken met een jaar eerder.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Krim bereidt nationalisatie banken voor

De regering van de Krim bereidt de nationalisatie van Oekraïense banken op het schiereiland voor. Dat blijkt uit een decreet dat onder meer de Oekraïense nieuwswebsite Insider donderdag heeft gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Als de dollar valt, zal het snel gaan

De Verenigde Staten deelde gisteren een speldenprik uit aan Rusland. Recent dreigde Rusland om zijn dollars te dumpen, gisteren dumpte de Verenigde Staten olie op de markt uit zijn reserves waardoor de prijs fors daalde. Dit was enkel een waarschuwing, maar de toon is gezet. The game is on!!

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs