EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
29
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24551 tot 24555
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

Waterstof: van hype naar hoop (Net van de toekomst #3)

In de serie Net van de Toekomst wordt de potentie van innovatieve oplossingen van energienetwerken nader bekeken. Adwin Martens, directeur bij WaterstofNet, vertelt over de toekomst van waterstof.

Adwin Martens, directeur Waterstofnet: ā€œHet waterstofnet complementeert het elektriciteitsnetā€

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

Het grote bitcoin-misverstand!

Bitcoin zijn te creƫren en iedereen kan het doen. Wel heb je er iets voor nodig. een goede computer en speciale software. Hieronder staan bronnen welke je zullen helpen met het creƫren / mijnen van Bitcoin.

Lees verder op jouwpagina.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

Bankiers ā€˜Financieel terroristenā€™ verzilverden miljoenen aan aandelen op oudejaarsavond!

Het is geen geheim meer dat rijken steeds rijker worden. Maar gaat het wel altijd even zuiver en is het geld wel eerlijk verdiend?

Nederlandse staatsbank ABN-Amro was ƩƩn van de grote slachtoffers van de zakenbank Goldman Sachs, berichte in April 2010 EƩnVandaag. Meer dan 600 miljoen euro was er verdampt bij schimmige handel in waardloze Amerikaanse hypotheken. Als het zou blijken dat Goldman Sachs fraude heeft gepleegd, dan mag het Nederlandse Ministerie van Financiƫn geen banden meer hebben met de amerikaanse zakenbank, vond destijds de meerderheid van de tweedekamer.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

Amerikaans goudstuk geveild voor 4,5 miljoen dollar

Een exemplaar van de eerste goudmunt die in 1778 in de Verenigde Staten geslagen werd, is bij een veiling voor 4,58 miljoen dollar (3,35 miljoen euro) van eigenaar gewisseld. Dat meldt het veilinghuis Heritage Auctions gisteren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

7 miljoen euro boete na fraude bij 200 apothekers

Ruim 200 Belgische apothekers moeten samen 7 miljoen euro betalen aan de fiscus omdat ze jarenlang zwarte inkomsten hebben opgestreken. Dat zegt de woordvoerder van de federale overheidsdienst Financiƫn, Francis Adyns, vandaag in De Tijd. De apothekers manipuleerden hun kassasysteem om dagelijks een deel van de inkomsten uit magistrale bereidingen, schoonheidsproducten en andere niet-RIZIV-gebonden producten verborgen te houden voor de fiscus.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs