EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24551 tot 24555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 23 februari 2014

Tuur kreeg gelijk (video)

In De Week van Bitcoin #16 wordt duidelijk dat Tuur zijn prijsprognoses van de laatste weken zijn uitgekomen. Verder wordt uiteraard de aanhoudende misere bij Mt Gox behandeld, gaan de heren in op de overname van Whatsapp en wordt uitgebreid stilgestaan bij economische ontwikkelingen in Zuid Amerika met een hoofdrol voor een nieuw revolutionair betaalsysteem in Ecuador.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 23 februari 2014

Rusland schort aankoop Oekraïense obligaties op

Rusland heeft de aankoop van obligaties van Oekraïne in de koelkast gezet. De Russen waren van plan daarvoor 2 miljard dollar (1,5 miljard euro) opzij te zetten, maar door de politieke situatie in Oekraïne is dat plan in de wacht gezet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 23 februari 2014

Ondertussen in Venezuela

MILLIONS OF STUDENTS PROTESTING IN VENEZUALA
GOVERMENT ANSWERS WITH HARDCORE VOILENCE,MASSIVE MEDIA BLACKOUT,THEY BLOCKED EVERY RADIOSTATION,TWITTER PAGE,MEDIA NETWORK,SPREAD THE TRUTH,LET THE WORLD KNOW WHATS GOING ON,IT YOUR DUTY HERE ON EARTH.

Lees verder op Facebook
Geplaatst op: zondag 23 februari 2014

Pensioenfonds PME gaat pensioenen verlagen

Het Pensioenfonds van de Metalektro (PME) gaat de pensioenen in april met 0,5 procent verlagen omdat de financiële positie van het fonds onvoldoende is hersteld. Dat heeft PME woensdag bekendgemaakt.

De dekkingsgraad van het fonds, die aangeeft in hoeverre een fonds aan zijn verplichtingen kan voldoen, kwam op de peildatum 31 december, uit op 103,8 procent. Dat is 0,5 procent onder de minimaal vereiste dekkingsgraad. ”Het bestuur van PME heeft de afgelopen weken grondig onderzocht of een verlaging van de pensioenen kon worden vermeden. Gekeken is in hoeverre eerder genomen maatregelen voldoende waren”, aldus PME-voorzitter Franswillem Briët.

Lees verder op elseviernextens.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 februari 2014

Argentijnen mobiliseren tegen escalerende prijzen

Via het internet en de media wordt gemobiliseerd om actie te voeren, om prijzen te vergelijken, om aan te klagen wie de prijzen verhoogt.

Via het internet en de media wordt gemobiliseerd om actie te voeren, om prijzen te vergelijken, om aan te klagen wie de prijzen verhoogt.

Op 7 februari vond zelfs een consumentenstaking plaats. Er was via sociale media opgeroepen om 24 uur lang niets te kopen in supermarkten, elektrozaken en benzinestations. Meer dan 280.000 mensen onderschreven de oproep online. Van de resultaten in de winkels zelf zijn er exacte cijfers, maar veel zaken oogden opmerkelijk leger.

Lees verder op ipsnews.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs