Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 24556 tot 24560
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 november 2013
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Ministers: Het gaat beter. Jullie moeten blij zijn!

Onze eerste dienaren, de ministers Dijsselbloem en Blok zijn verontwaardigd en boos op u, mij, alle anderen én in het bijzonder op de “Rabobankdeskundigen”. Wij en zij zijn te somber, willen het herstel niet zien terwijl alle signalen op mooi weer staan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Voedselsteun vragen voor de eigen werknemers

Een vestiging van supermarktketen Walmart in Ohio vraagt haar klanten en werknemers om solidair te zijn en voedselpakketten te schenken aan.. het personeel van Walmart. Want een grote feestdag komt eraan in de States Thanksgiving, waarmee historisch “de oogst van het voorbije jaar” wordt gevierd.  Volgens een woordvoerder van de Walmart in kwestie is de voedselinzameling een bewijs dat “de mensen om elkaar geven”.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Heeft Litecoin toekomst? +$200 miljoen waard nu

We krijgen vaak de vraag of Litecoin, het jongere en eigenzinnige broertje van Bitcoin, nu een toekomst heeft of niet. Zeker de recente explosie in de koers heeft de aandacht van velen getrokken: de marktkapitalisatie van Litecoin is de voorbije weken liefst verviervoudigd (!).

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Rotterdam kocht schulden uitkeringsgerechtigden op!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, klaarblijkelijk.  We berichtten onlangs nog op ditzelfde Biflatie over de Occupy beweging die voor 15 miljoen dollar schulden over kocht van willekeurige Amerikanen en ze vervolgens vernietigde – nu blijkt warempel de stad Rotterdam eigenlijk deze primeur te verdienen, wat nu pas openbaar komt.  Maar liefst voor 7 miljoen euro schulden die duizenden uitkeringsgerechtigden hadden bij Zilveren Kruis werden eind 2011 al door het bestuur van Rotterdam afgekocht.  Zo werd voorkomen dat deze groep als wanbetaler geregistreerd zou worden bij het College voor Zorgverzekeringen.