Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 24556 tot 24560
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Vijf Afrikaanse landen willen één munt

De leiders van de landen hebben daartoe zaterdag een verklaring ondertekend. Dat heeft de huidige voorzitter van de OAG, de Keniase president Uhuru Kenyatta, na de vergadering gezegd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Grieks hotel biedt job als kamermeid aan in ruil voor kost en inwoon

"Onaanvaardbaar en een zeer gevaarlijk precedent", zo noemt een vakbondswoordvoerder de jobadvertentie voor een kamermeid in een hotel op het Griekse eiland Aegina. Kandidaten zullen geen loon ontvangen, maar kost en inwoon. Vrijwilligerswerk, zo noemt de hoteleigenaar het, de bonden spreken van uitbuiting.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Hoeveel goud en dollars kochten centrale banken?

Hoeveel goud en dollars hebben centrale banken sinds 2002 aan hun reserves toegevoegd? En is er een relatie tussen die twee te vinden? Marketupdate dook in de cijfers en maakte er een grafische weergave van. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Bitcoins: onverminderde kooplust uit China

Bitcoins zijn er verrassend korte tijd niet meer weg te denken uit de media. Het concept van de cryptovaluta spreekt velen aan. China is inmiddels uitgegroeid tot de grootste bitcoins handelaar ter wereld.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

'RBS keert half miljard aan bonussen uit'

De met staatssteun overeind gehouden Royal Bank of Scotland (RBS) zal dit jaar naar verwachting een half miljard pond (ruim 602 miljoen euro) aan bonussen uitdelen.