EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24561 tot 24565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Zo vergaar je stap voor stap een eigen extra inkomen

Beleggen in dividendaandelen heeft vele voordelen. Het feit dat je iedere 3 maanden een som geld ontvangt, zorgt er onder andere voor dat je minder afhankelijk bent van koersschommelingen. Het tastbare bewijs dat je geld krijgt, zorgt voor emotionele rust. Met deze inkomsten kan je kosten dekken of kan je verder investeren. En dan wordt het interessant, aldus Dividend Mantra.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Venezuela: protesten kunnen overslaan naar rest van Zuid-Amerika

In Venezuela is de bevolking het socialistische regime van de huidige president Nicolas Maduro spuugzat. Het verhaal is waarschijnlijk bekend: Maduro regeert met behulp van zijn overleden voorganger Hugo Chavez. Deze komt hem nog altijd adviezen in de oren fluisteren.

Die adviezen zijn niet van de allerbeste, want de situatie in Venezuela is op zijn zachtst gezegd bedroevend. Er is in het land te kort aan van alles en nog wat. Voedsel wordt steeds schaarser en een hongerige maag kan een sterke impuls vormen om al protesterend op straat te komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

China wil meer goud, maar raffinaderijen kunnen niet volgen

Jim Rickards ging in november van vorig jaar samen met Philip Judge en Alex Stanczyk voor het Physical Gold Fund naar Zwitserland. Hij bezocht de kluizen van het goudfonds en ging op bezoek bij een raffinaderij van goud. Wat Rickards daar te horen kreeg, was zeer interessant - aldus Anglo Far East.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Krijgen we een vervolg van de correctie?

Na de daling van de beurzen eind januari, werd er een herstel ingezet waardoor we nu terug op hetzelfde niveau staan als voor de correctie. De slechte PMI cijfers in China waren in januari rechtstreeks of onrechtstreeks de oorzaak voor de correctie en een versnelling van de moeilijke situatie in de groeilanden. Vandaag ontgoochelen de PMI cijfers van China opnieuw en de markten reageren (voorlopig) gelijkaardig.

China's flash manufacturing PMI daalde in februari tot 48,3 - het laagste niveau in 7 maanden. Dit was een verrassing voor vele. In januari daalde de flash PMI voor de eerste keer onder 50 wat duidt op een krimp van de verwerkende industrie. Dit was meer dan verwacht en de globale beurzen reageren negatief.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Veel Limburgers diep in de schulden

Dat de economische situatie in Nederland geen jubelstatus heeft, dat was al langer duidelijk maar de cijfers die gepresenteerd werden in Het Belang van Limburg laten zien hoe schrijnend de situatie in Limburg op dit moment is. Maar liefst 19.000 mensen in Limburg zijn financieel zo diep in de problemen geraakt dat zij niet langer in staat zijn om de leningen en achterstanden terug te betalen. We hebben het hierbij over een totale schuld van 216,5 miljoen euro (alleen in Limburg).

Lees verder op mijnpersoonlijkelening.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs