EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24571 tot 24575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

De prijs voor deze ongekende grondstof kan exploderen – en u kan er gebruik van maken

Helium is een grondstof waar je niet veel beleggers over hoort spreken. Nochtans staat de sector voor een gigantisch tekort en de wetten van de economie zeggen dan dat er bij een gigantisch tekort altijd hogere prijzen volgen. Helium is een essentiële grondstof in medische apparaten zoals MRI's en lasers, maar wordt ook gebruik in de lucht- en ruimtevaart.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Welke sector wordt slapend rijk door de boom van de mobiele toestellen?

De snelle groei van de mobiele sector blijft aanhouden. Terwijl de mobiele toestellen vijf jaar geleden nog maar goed waren voor zo’n 5% van de mediaconsumptie is dit in de Verenigde Staten nu al meer dan 20% geworden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Grote interesse van Aziatische kopers voor Zwitsers goud

De verhuis van de goudvoorraden van het westen naar het oosten gaat in onverdroten tempo verder. De Aziatische kopers liggen niet echt wakker van de prijsschommelingen bij goud, ze kopen zowel bij slecht als bij goed nieuws. Ook van het tapering programma van de Amerikaanse centrale bank trekken ze zich niets aan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Google investeert in de toekomst van de robot

De robot gaat straks al het simpele en herhalende handwerk van mensen overnemen. En Google staat vooraan in de rij om die technologie uit te proberen en investeert in deze toekomstige ontwikkeling.

De robot gaat straks al het simpele en herhalende handwerk van mensen overnemen. En Google staat vooraan in de rij om die technologie uit te proberen en investeert in deze toekomstige ontwikkeling.

In het afgelopen jaar heeft Google stilletjes zeven technologiebedrijven overgenomen in een poging om een nieuwe generatie robots te produceren. De ingenieur binnen het produceren van deze robots is Andy Rubin, de man die de bekende Android software ontwikkelde. Google komt nog niet met concrete voorbeelden wat voor robots ze willen gaan creëren, maar gezien de investering zal dit geen klein project zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

15 miljard verlies voor UniCredit: 8500 banen weg

Het grootste kwartaalverlies uit de geschiedenis van de bank kwam vooral door forse afschrijvingen op bezittingen en op slechte leningen. De bank reserveerde 9,3 miljard euro voor verliezen op leningen die waarschijnlijk niet meer worden terugbetaald, terwijl acht miljard euro werd afgeschreven op onder meer het Oostenrijkse onderdeel van het concern.

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs