EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24571 tot 24575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

EU wil pensioenpot om uit te lenen aan bedrijven

The savings of the European Union's 500 million citizens could be used to fund long-term investments to boost the economy and help plug the gap left by banks since the financial crisis, an EU document says.

The EU is looking for ways to wean the 28-country bloc from its heavy reliance on bank financing and find other means of funding small companies, infrastructure projects and other investment.

Lees verder op reuters.com
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

Gundlach: “Kijk uit voor de Fed”

Dat Jeff Gundlach niet verlegen zit om wat straffe uitspraken, dat weten we al een tijd bij Slim Beleggen (hier of hier of hier). Vandaag richt Gundlach zijn vizier op de Fed en de tapering van QE.

Volgens Gundlach speelt de Fed blufpoker. Hij verwacht dat QE helemaal niet in 2014 zal ophouden. Er zal een reden gezocht worden om QE te behouden, of zelfs terug op te hogen!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

Goud: is dit China’s masterplan?

Dat er flink goud wordt ingeslagen door China is een bekend gegeven. Maar de vraag was altijd wáárom. Welnu, mogelijk dat het antwoord op die vraag zojuist is gevonden.

Dat er flink goud wordt ingeslagen door China is een bekend gegeven. Maar de vraag was altijd wáárom. Welnu, mogelijk dat het antwoord op die vraag zojuist is gevonden.

Goud en China vormen al jaren twee handen op één buik. Allereerst is de Chinese bevolking erg goud minded, maar ook de Chinese overheid doetn een flinke duit in het zakje. Althans, daartoe bestaan sterke vermoedens. De officiële goudreserves van China blijven onbekend: de laatste opgave vanuit die hoek dateert van 2009 en daar is zonder enige twijfel het nodige bijgekomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

Nieuwe kluis voor 1.500 ton goud in Shenzhen

De Chinesen Gold & Silver Exchange Society wil binnen een jaar een nieuwe goudkluis voor 1.500 ton goud en een nieuw handelsplatform voor fysiek goud operationeel maken in de vrijhandelszone van Shenzhen. In deze regio zitten veel juweliers die gebruik kunnen maken van deze faciliteit. China is de grootste goudmarkt en bouwt daarom steeds meer opslagruimte voor edelmetaal.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

Goud kust 1300 dollar!

De kogel is door de gouden kerk: de goudprijs neemt de zware technische barrière op 1300 dollar uit. Reden? Slecht economisch nieuws, Yellen die haar kruisverhoor uitsteld, u noemt het maar… goud is bezig om een trendwijziging in te zetten, zoveel is duidelijk. Het volgende punt van aandacht voor goud ligt op 1304 dollar, waar het 200-daags gemiddelde gekruist kan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs