EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24581 tot 24585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Zilver bezig aan indrukwekkende bull run

Hoewel goud van beleggers de meeste aandacht opeist, doet zilver het de laatste tijd ook uitstekend. Wat heet, zilver lijkt zelfs bezig aan de langste periode van stijging sinds ten minste 45 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Facebook koopt Whats app voor €13,8 miljard

Vanavond is bekend geworden dat Facebook de messengerservice Whats App heeft gekocht voor €13.8 miljard. Daarmee bezit de social media-site in een klap alle telefoonnummers van whatsapp klanten.

Lees verder op big.nl
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Federal Reserve wordt duidelijker over rentebeleid

De Federal Reserve (Fed) komt binnenkort met een nieuwe richtlijn voor het rentebeleid van de komende tijd. Dat blijkt uit de notulen van de meest recente beleidsvergadering van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, die vandaag werden gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2014

Waarom zijn de goudvoorraden op de Comex zo laag?

88%: dit is het percentage waarmee de goudvoorraad op de Comex daalde, het afgelopen jaar. In de afgelopen weken bouwden de 'bazen' onder de banken hun goudvoorraad terug op. Hiermee probeerden zij de instorting van de Comex te vermijden. Desondanks, blijft de Comex te maken te hebben met een leegloop. En deze leegloop kan, aldus vele experts, twee dingen betekenen: een einde aan goudhandel via de Comex, of de instorting van ons huidige monetaire systeem.

[...]

Lees verder op Hollandgold.nl
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2014

Goud zet zijn opmars voort, maar pas op voor de stijging van de US dollar!

heeft een mooi rally laten zien in de afgelopen 3 maanden. Het ziet er bovendien niet naar uit, dat de opmars spoedig gaat stoppen. Beleggers moeten echter wel rekening houden met de mogelijkheid, dat de US dollar in waarde gaat stijgen. Dat kan negatieve gevolgen hebben voor de opmars van de goudprijs.

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs