Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 24581 tot 24585
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 2 december 2013

Recordaantal Walen kan lening niet meer terugbetalen

Als de cijfers van de tien eerste maanden zich doorzetten, zullen tegen eind dit jaar ruim 152.000 Waalse schuldenaren minstens één van hun leningen niet hebben kunnen terugbetalen. Vorig jaar waren dat er nog 142.100. Dat besluiten de kranten van Sudpresse uit cijfers van het Observatorium Krediet en Schuldenlast.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Goud en zilver report (Week 48)

De prijzen van goud en zilver stabiliseerden afgelopen week. Het laatste nieuws uit de goudmarkt: Beleggers verkopen nog steeds aandelen GLD, China importeerde in oktober nog meer goud, Indiërs stappen over op zilver en de Britse toezichthouder gaat een onderzoek instellen naar de dagelijkse fixing.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Biflatie Bulletin: Griekenland voldoet nog niet aan de eisen

Griekenland voldoet nog altijd niet aan de hervormingseisen van het IMF en de EU. Daarom zal het bezoek van deze partijen aan Griekenland niet doorgaan.

De beide kampen staan lijnrecht tegenover elkaar en op 9 december beslissen de Europese ministers van Financiën, de zogeheten Eurogroep, of Griekenland een nieuwe tranche geld krijgt. Zijn de beloften niet waargemaakt, zoals momenteel het geval is, dan komt Griekenland zwaar in de problemen. Van de 240 miljard euro’s aan beloofde bailout hebben ze er al 216 miljoen euro ontvangen. 80% van de schuld is in handen van de EU en het IMF, met de Europese belastingbetaler als onderpand.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 1 december 2013