EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24586 tot 24590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Bitcoin: Bubbel of innovatie met een tegenslag?

Bitcoin heeft veel van zijn pluimen verloren de laatste weken. Vorig jaar nog dé hype, dit jaar voor dood achtergelaten. Het is moeilijk in te schatten hoe het nu staat met Bitcoin. De virtuele munt staat alvast op een levensbelangrijk keerpunt. Is dit de kans van je leven om nog goedkoop Bitcoins te kunnen kopen? Of is het enkel nog wat spartelen voor het definitieve einde? Vief.be legt uit ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Kredietbeoordeling Oekraïne omlaag

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft de beoordeling van Oekraïne omlaag geschroefd. Dat maakte de firma vrijdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Terug naar de goudstandaard. Global currency reset.

So….Who Wants to be a Millionaire?  With the Coming Global Currency Reset, Just About Anyone Can…..If They Want to!!!  Here’s Some Practical Thoughts and Advice!

So….Who Wants to be a Millionaire?  With the Coming Global Currency Reset, Just About Anyone Can…..If They Want to!!!  Here’s Some Practical Thoughts and Advice!

The upcoming global currency reset or currency exchange (C/E) reset has raised a lot of questions.  This Q&A is intended to add some prudent information to help those who are not sure about getting involved or have some questions.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

David Einhorn zegt: laat u niet foppen door Wall Street

David Einhorn vindt het tijd om beleggers nog eens te waarschuwen voor het favoriete spelletje op Wall Street. En dat is het ‘verslaan’ van de verwachtingen. Dat is nogal een rekbaar begrip.

David Einhorn stoort zich kennelijk aan het fenomeen dat het percentage bedrijven dat boven verwachting presteert, telkens aardig hoog is (boven de 65 procent meestentijds). Volgens de met zijn short op Lehman Brothers bekend geworden David Einhorn, fund manager van Greenlight Capital, is dat verslaan van de consensus een wassen neus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Rendeert zelf bitcoins maken?

Hype of hysterie, dat zal de toekomst uitwijzen. Feit blijft dat Bitcoin (BTC) de laatste tijd vaak het nieuws haalt en steeds meer mensen nieuwsgierig worden naar het fenomeen. Het éne moment is de cryptomunt zó populair dat men meer dan 800 euro voor 1 BTC betaalt; het ander moment steelt de FBI de meeste munten of verbant China de nieuwerwetse valuta uit hun land en zakt de waarde eensklaps naar net boven de 500 euro. Of dan blijkt het toch niet zo secure te zijn en dropt de boel tot vlak boven de 200 euro. Enfin, dat blijft een hoop centen voor een virtuele munteenheid, dus wij vroegen ons af of we zelf bitcoins kunnen maken? Antwoord: ja. Dus: gratis geld! Gratis geld! Toch als we de elektriciteit van de computers vergeten. Of is het toch niet zo rendabel als het allemaal lijkt? 

Lees verder op grenswetenschap.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs