Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 24586 tot 24590
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Bundesbank-president tegen nieuwe stimulering ECB

Dat zei Bundesbank-president Jens Weidmann woensdag in een interview met de Duitse krant Zeit. "Ik denk niet dat het een goed plan is om direct nog een ronde met maatregelen aan te kondigen", aldus Weidmann.

Bron: hol.es
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Dijselbloem erkent: Invoering van de euro destijds ‘door de strot geramd’

Het is ‘mosterd na de maaltijd’, ‘spuit 11 die eindelijk water geeft’ en nog wat meer van die uitdrukkingen, maar het hoge woord is er dan toch EIN-DE-LIJK uit: Dijsselbloem “erkent dat de invoering van de euro destijds ernstig is onderschat”.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Iets meer omzet winkels VS op Black Friday

Thanksgiving en de daaropvolgende Black Friday, de dag waarop traditioneel het kerstinkopenseizoen begint, hebben Amerikaanse winkeliers iets meer omzet opgeleverd dan vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die marktonderzoeker ShopperTrak dit weekeinde heeft gepubliceerd.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

My Social Database over Bitcoin

Kennismaken met… My Social Database

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. Deze keer is het de beurt aan Mysocialdatabase.com. Thomas Slabbers, Partner binnen Mysocialdatabase.com, geeft antwoord op onze vragen over waarom zij Bitcoin zijn gaan accepteren als betaalmiddel.

Bron: basisinkomen.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedereen

De film “Grundeinkommen – ein Kulturimpuls” nu vertaald in boekvorm

De Zwitserse film “Grundeinkommen – ein Kulturimpuls” is met Nederlandse ondertitels een van de belangrijkste voorlichters voor het basisinkomen. Een lange film waarin duidelijk wordt uitgelegd wat het basisinkomen inhoudt en kan bewerkstellingen. Tevens is er een model te zien (een van de vele) hoe het basisinkomen zou kunnen worden gefinancierd.