EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24591 tot 24595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 februari 2014

Oekraïense beurs onderuit door onrust

De hoofdindex, die uit tien fondsen bestaat, daalde met 2,5 procent. De onrust drukt ook de waarde van de hryvnia. De Oekraïnse munt werd ruim 1 procent minder waard ten opzichte van de dollar.

De prijzen van diverse grondstoffen liep juist flink op. Zo werd maïs uit de Oekraïne in twee dagen tijd meer dan 7 dollar duurder op ongeveer 225 dollar per ton.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2014

Kunnen we binnenkort gratis beleggen?

Wie 20 jaar geleden had gezegd dat internet vooral gratis informatie zou bieden, zou men voor gek verklaard hebben. Ook als je nu zou zeggen dat we over een X aantal jaar, gratis zouden kunnen beleggen, lijkt me je gek te verklaren. Maar de kosten voor fondsen, handel en advies zullen eerder dan mensen denken tot een nulpunt dalen, meent Herbert Moore op IEXProfs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2014

Goud voor Oostenrijkse atleten

Het Österreichisches Olympisches Comité (OOC) beloont Oostenrijkse sporters die een medaille behalen tijdens de Olympische Spelen met gouden Philharmoniker munten, zo schrijft de Oostenrijkse site Format . Wie goud behaalt ontvangt maar liefst 17 gouden munten. Met een actuele prijs van ongeveer duizend euro per munt heeft deze prijs een waarde van €17.000.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2014

Column Kees de Kort | Beleggers pessimistisch? Heel opmerkelijk

De beleggers in Duitsland zijn niet zo optimistisch. Heel opmerkelijk, vindt BNR's Kees de Kort. "Het herstel komt eraan, iedereen enthousiast. Behalve dan de op afstand meest optimistische beroepsgroep ter wereld. Het zijn mensen die gewoon geen slechts nieuws kunnen of willen zien."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2014

Hoe de Fed iedereen bedriegt: QE veel hoger dan gedacht

De Federal Reserve heeft zo veel macht en geloofwaardigheid dat de beleggers aan de lippen hangen van de Bernankes en de Yellens zodat ze ook gewoon klakkeloos overnemen wat ze bij de Fed allemaal te zeggen hebben. Maar wie naar de cijfers kijkt, weet dat de Fed liegt en bedriegt. Je moet dus niet luisteren naar wat de Fed zegt, je moet kijken naar wat de Fed doet, aldus The Wall Street Examiner.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs