Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 24591 tot 24595
Bron: vice.com
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

The Assassination Market: Bitcoins inzetten op politieke huurmoorden

De website  The Assassination Market is een online marktplaats waar mensen bitcoins kunnen inzetten om een politicus te laten vermoorden. Op de dodenlijst van de website, die nu zo’n vier maanden oud is, staan onder andere NSA-president Keith Alexander, president Barack Obama en Fed-voorzitter Ben Bernanke. Die laatste is met een bounty van 124 bitcoins – zo’n 55.000 euro – tot nu toe het meest gewilde doelwit.

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Interview BTCnext over bitcoinproblemen bij banken en meer

Pieterjan legt uit hoe de BTC Card werkt, en welke andere diensten ze nog meer bieden zoals aan- en verkoop van Bitcoins, advies en een kenniscentrum.

BTCnext heeft net als Bitonic last van banken die betalingen en rekeningen blokkeren. Op 19 November zijn er bij BTCnext en Bitonic samen honderden betalingen geblokkeert. Met name bij Rabobank zijn er problemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Dit is de grootste bedreiging voor Bitcoin

Bitcoin en China lijkt een goed huwelijk te zijn. De aankondiging van een investering van $ 5 miljoen in BTC China zorgde op zich al voor een opstoot van 16 procent van de Bitcoinprijs. De forse stijging van de afgelopen week wordt ook in verband gebracht met koopwoede vanuit China. Maar de grootste kracht kan ook wel eens de grootste bedreiging worden voor het voortbestaan van Bitcoin.

BTC China is momenteel al de grootste marktplaats voor Bitcoins ter wereld. Nog geen 6 maanden geleden had het slechts een marktaandeel van 15 procent, momenteel gaat de helft van de omzet aan Bitcoins via China. China en Bitcoins gaan dan ook perfect samen omdat Chinezen niet of amper in het buitenland kunnen handelen. Via Bitcoin kunnen ze dit wel.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

ECB overweegt negatieve depositorente in te voeren

De euro is vanmiddag een cent gedaald tot $1,3460 op een bericht van Bloomberg. Het persbureau meldde uit anonieme bron te hebben vernomen dat de ECB toch overweegt een negatieve rente in te voeren. Nu krijgen banken niets als ze ’overnight’ geld stallen in Frankfurt. Het zou nu de bedoeling zijn om 0,1% rente te gaan vragen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Amerikaanse banken nemen voorzorgen tegen default van de VS

Uit interviews met top bankiers in de Verenigde Staten blijkt dat de grootste banken in de VS al jaren maatregelen en voorzorgen nemen voor het geval de Amerikaanse overheid zijn schulden niet meer kan terugbetalen, de zogenaamde default. Vorige maand was het weer zover en namen de banken verschillende voorzorgen.

JP Morgan alleen al betaalde de laatste jaren $ 100 miljoen aan allerhande noodplanningen, aldus Reuters...