Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 2461 tot 2465
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Duitse minister vindt wisselkoers euro te laag

De Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble, vindt dat de waarde van de euro te laag is. Hiermee reageert hij op beschuldigingen die vanuit de regering van de Amerikaanse president Donald Trump.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Het gaat van kwaad naar erger bij Deutsche Bank

De neerwaartse spiraal van boetes, probes, verliescijfers en ontslagrondes waarin Deutsche Bank het afgelopen jaar verzeild is geraakt kolkt in alle hevigheid verder.

Deze week is gebleken dat Deutsche als één van de weinige institutionele investeerders niet kon meesurfen op de beurshausse die de verkiezing van Trump in gang heeft gezet.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Trump kan handelsoorlog ontketenen

De Verenigde Staten van Amerika onder leiding van Donald Trump dreigen in een conflict te geraken met de rest van de wereld. In zijn eerste week als president schrapte hij de handelsverdragen met verschillende landen, de Trans Pacific Partnership geldt dus niet meer voor de V.S.A., de rest kan dus volgen.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

‘Trump, Xi en Poetin lachen zich een breuk terwijl ze Europa uit de geschiedenis zien verdwijnen’

De relaties tussen Europa en de Verenigde Staten lijken amper 2 weken na de inhuldiging van de nieuwe president Donald Trump, een nieuw tijdperk in te gaan. ‘Voor het eerst in onze geschiedenis en in een steeds meer multipolaire wereld, zijn er steeds meer anti-Europeanen,’ schreef EU-voorzitter Donald Tusk daar eerder deze week nog over.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Verse groenten blijven schaars, maar nog geen lege rekken zoals in Engeland

In Zuid-Europa blijft het kwakkelweer aanhouden en dat merken we ook in onze supermarkten. Gelukkig niet zo hard als in Engeland en Ierland, waar de rekken in de groenteafdeling er bijwijlen akelig leeg uitzien en sommige winkelketens hun klanten zelfs vragen om niet meer dan twee kroppen sla in hun karretje te leggen.