EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2461 tot 2465
Geplaatst op: vrijdag 19 mei 2017

Welke studies hebben de miljardairs van deze wereld gevolgd?

De eindejaar examens komen stilaan in zicht. Dat wil zeggen dat er veel keuzes gemaakt moeten worden na deze examens. Het zijn keuzes die de rest van een carrière kunnen beïnvloeden. Wanneer je veel geld wilt verdienen, kan je best in de voetsporen treden van de miljardairs. Het is dan handig welke diploma’s deze mensen in hun kast hebben hangen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 mei 2017

In Hongkong is 2,7 miljard euro betaald voor een parkeergarage

Vastgoedontwikkelaar Henderson Land heeft in Hongkong een bedrag van 3 miljard dollar betaald voor een oude parkeergarage met vijf verdiepingen.

Deze prijs – die neerkomt op ongeveer 6.400 dollar per vierkante voet – geeft een beeld van de druk die op de vastgoedmarkt van Hongkong weegt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 19 mei 2017

Min voor de wereldeconomie

De Braziliaanse president Michel Temer wordt verdacht van corruptie. En dat betekent weer een min voor de wereldeconomie, zegt macro-econoom Kees de Kort.

De Braziliaanse president Michel Temer wordt verdacht van corruptie. En dat betekent weer een min voor de wereldeconomie, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Als het schandaal in Brazilië doorzet komt het economisch herstel daar enorm onder druk te staan, denkt De Kort. 'Dan worden mensen toch voorzichtig. Het is de achtste economie van de wereld. Dus dat is dan weer een min voor de wereldeconomie.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 mei 2017

Chaos in Brazilië – aandelenmarkt crasht

Braziliaanse aandelenmarkt op crashkoers door politieke chaos. De handel op de Braziliaanse aandelenbeurs Ibovespa werd zelfs stilgelegd, na een daling van meer dan 15%. De nieuwe Braziliaanse president Michel Temer wordt beschuldigd van corruptie. Een paar maanden geleden werd Dilma Roussef nog afgezet en de kans is groot dat Michel Temer datzelfde lot staat te wachten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 mei 2017

Wordt Brazilië een nieuw Venezuela?

Chaos alom in Brazilië. De politieke crisis die sinds de impeachment van Dilma Rousseff even was gaan liggen is weer helemaal opgeflakkerd. Wat staat beleggers nog te wachten?

Een daling van de Braziliaanse beurs van 18% in dollartermen, stilleggen van de handel in aandelen en futures van de nationale munt… het was een slagveld voor beleggers in de opkomende economie gisteren.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs