EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24601 tot 24605
Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

HSBC ziet het met Wall Street niet meer zitten

Het koersfeestje op Wall Street is erg gezellig geweest, maar is nu wel voorbij. Dat stellen wij niet, maar wel één van ‘s werelds grootste bankinstellingen, HSBC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

'Stijgende gasprijs VS positief voor Europese industrie'

De stijging van de gasprijs in de Verenigde Staten is een opsteker voor de Europese industrie. Een hogere prijs van gas in de VS levert een betere concurrentiepositie op in Europa.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

'Wanbetalingen op hypotheken blijven beperkt'

Zolang de werkloosheid en de rente niet sterk stijgen, zullen de betalingsproblemen in Nederland volgens Moody's slechts licht toenemen. Volgens het ratingbureau blijft het aantal wanbetalingen daardoor lager dan in andere Europese landen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

Top tien geopolitieke spanningen 2014

Naast de verschillende economische problemen in de wereld zijn er ook  nog geopolitieke ontwikkelingen die we dit nieuwe jaar zeker in de gaten moeten houden. De gevolgen van geopolitiek kunnen wel eens groter kunnen zijn dan we denken. Laten we de tien grootste gevaren voor de geopolitieke stabiliteit eens nader

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

Grieken houden zich aan verplichtingen

Griekenland houdt zich aan zijn verplichtingen en zal de verstrekkers van noodkredieten niet vragen een deel van hun leningen weg te strepen. Dat stelde de Griekse vicepremier Evangelos Venizelos woensdag bij de officiële aanvang van het voorzitterschap van de Europese Unie, dat Griekenland het komende halfjaar vervult.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs