Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 24611 tot 24615
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Dieselprijs in tien jaar met 91 procent toegenomen

Ondanks zuiniger geworden wagens is autorijden de voorbije tien jaar duurder geworden. Sinds 2002 is de prijs voor benzine met 67 procent toegenomen en die van diesel met 91 procent, terwijl de compacte gezinswagens in die periode gemiddeld 18 procent zuiniger werden en de grotere gezinswagens gemiddeld 29 procent. Dat blijkt uit onderzoek van mobiliteitsclub VAB.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Huizenprijzen in november gedaald met 4,7%. Wat nou afvlakking en stabilisatie??

Deze week won Selfie de bokaal voor ‘Woord van het Jaar’. Maar het had mij niet verbaasd als er een andere winnaar was uitgeroepen. Wat te denken van ‘Afvlakking’? Of ‘Stabilisatie’? Zelfs ‘Vertrouwen’ is een regelrechte winnaar. En ik weet het, ook ik heb me schuldig gemaakt aan het achteloos rondstrooien van afvlakkende huizenprijzen, stabiliserende woningmarkten en vernieuwd vertrouwen. Het zal niet voor niets geweest zijn. Maar wat blijkt? De huizenprijzen zijn in november harder gekelderd dan in oktober. Wat nou afvlakking, stabilisatie en vertrouwen!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Zet je schrap voor de eerste legale bankoverval

Cyprus was een succesvolle test voor het nieuwe reddingsplan voor de bancaire sector. Sindsdien worden er steeds meer stappen ondernomen om de Cyprus-formule over heel de wereld te implementeren. Europa is al in een vergevorderd stadium. Helaas lees of hoor je hier weinig of niets over in de reguliere media. Maar bail-ins komen er aan.

Bron: reuters.com
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

S&P zet rating EU op AA+

(Reuters) - Standard & Poor's cut its long-term credit rating on the European Union to AA-plus from AAA on Friday, citing rising tensions on budget negotiations. The move follows cuts to the ratings of EU member states in recent months.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Een grafiek om scherp in de gaten te houden

Een grafiek behoort tot de standaard hulpmiddelen van beleggers. Het grafisch weergeven van de werkelijkheid geeft beleggers in één oogopslag een schat aan informatie. Wij vonden een hele interessante.