EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24611 tot 24615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Veel geld te verdienen met Spaans vastgoed

Er mogen dan nog altijd heel aanzienlijke bedragen op spaarboekjes staan, de zoektocht naar een hoger rendement is wel degelijk aan de gang. En nogal wat landgenoten wenden daarvoor de steven naar Spanje. Gebruik makend van de crisis in het land van Juan Carlos storten ze zich op huizen en appartementen waarvan de prijs sinds 2007 met zowat 40% is gedaald. Uit de jongste cijfers van de Spaanse notarissen blijkt volgens La Libre Belgique dat Belgen vorig jaar in Spanje 2.501 appartementen huizen en villa’s hebben gekocht, twee keer meer dan in 2011 en vijf keer meer dan in 2008.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Oostenrijk heft vandaag veto tegen bankgeheim op

Hebt u geld in Oostenrijk geparkeerd staan in de hoop dat de fiscus daar niets over te weten komt? Dan kan dat binnenkort ijdele hoop blijken, want de Oostenrijkse financieminister Spindelegger kondigde gisteren aan dat hij zijn veto tegen het opheffen van het bankgeheim vanaf vandaag wil intrekken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Annexatie Krim betekent economisch doodvonnis voor het schiereiland

Met een voor volgende zondag gepland volksreferendum, waarvan de uitslag zo goed als vast staat, verdwijnt de Krim waarschijnlijk opnieuw in de Russische invloedssfeer. Toch heeft de inlijving van de Krim grote economische gevolgen voor het schiereiland en zijn inwoners, die in grote mate afhankelijk zijn van Oekraïne:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Aziatische groeilanden in 2015 rijker dan de VS

Op het vlak van welvaart stellen we momenteel twee tegenstrijdige tendensen vast. Terwijl de Amerikanen steeds armer worden (de middenklasse verdwijnt er in een angstwekkend tempo), worden de Indiërs, Japanners, Chinezen etc. steeds rijker. De kloof tussen beiden wordt snel kleiner.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Wereldbank geeft Oekraïne extra steun

De Wereldbank is bereid om Oekraïne met extra middelen te steunen. Dat maakte de bank, die zei een verzoek om steun van de interim-regering van het land te hebben ontvangen, vandaag bekend.

De Wereldbank is bereid om Oekraïne met extra middelen te steunen. Dat maakte de bank, die zei een verzoek om steun van de interim-regering van het land te hebben ontvangen, vandaag bekend.

In een verklaring meldt de Wereldbank Oekraïne dit jaar nog met een bedrag tot 3 miljard dollar (circa 2,2 miljard euro) te ondersteunen. Dat geld komt bovenop programma's van de bank die al in Oekraïne lopen ter waarde van in totaal 3,7 miljard dollar.

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs