EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24616 tot 24620 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

China en de Fed bundelen de krachten

Zowel China als de Fed zien graag stijgende beurskoersen. Dat is niet alleen goed voor het vertrouwen in het algemeen maar ook een  welkom steuntje in de rug van het beursgenoteerde bedrijfsleven.

Er zijn momenteel twee factoren die expliciet hun stempel drukken op de beurskoersen. Op de eerste plaats is er de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank. Deze factor is zeker niet nieuw, want de Fed heeft nu al jarenlang de richting van de beurskoersen bepaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

Qantas in de problemen; 5000 banen geschrapt

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas heeft dramatische cijfers bekendgemaakt over het laatste halfjaar van 2013. De maatschappij leed een verlies van omgerekend zo'n 165 miljoen euro en heeft verregaande maatregelen aangekondigd om het tij te keren. Zo gaan de komende 3 jaar 5000 banen verloren, zo'n 15 procent van het totale personeelsbestand.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

Frankrijk kreunt onder toenemende werkloosheid

Het gaat niet goed met de tweede economie van de eurozone. Het recordaantal werklozen neemt niet af maar toe, blijkt uit cijfers van het ministerie van Arbeid.

Het gaat niet goed met de tweede economie van de eurozone. Het recordaantal werklozen neemt niet af maar toe, blijkt uit cijfers van het ministerie van Arbeid.

De recente cijfers van het ministerie van Arbeid laten voor de eerste maand van het jaar een toename met 8.900 werklozen zien tot een absoluut record van 3,31 miljoen werklozen. Eind vorig jaar telde het Franse vasteland al een recordaantal van 3,3 miljoen werklozen.

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

Dáárom goud!

Slim Beleggen is een groot voorstander van goudbezit, en dan zowel fysiek goud als goudmijnaandelen. En dat steken wij bepaald niet onder stoelen of banken: óók niet wanneer het edelmetaal eens een minder jaar kent zoals in 2013 duidelijk het geval was. Een harde daling van 28 procent, die echter niets afdoet aan de basiskeus om goud en goudmijnaandelen een permanent onderdeel van het belegd vermogen uit te laten maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

Bitcoin komt hier sterker uit

Het is gedaan met de euro. Over en uit. Einde verhaal. Gisteren is er namelijk een grootschalige fraude in euro's ontdekt. Miljarden euro's verdwenen van bankrekeningen. De euro had het al langer moeilijker, maar dit blijkt nu de genadeslag. Vertel ik hier onzin? Dat is nochtans wat je nu overal leest over Bitcoin.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs