EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24621 tot 24625 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Recordkoersen maken beleggers angstig

Zodra we op recordkoersen noteren, beginnen beleggers al zachtjes aan hun portefeuille leeg te maken. Zonder diep in te kijken op de waarde van de index zullen verschillende beleggers op dit moment al snel bij de S&P500 een vergelijking willen maken met de crash van 1929 of 2000. In 2000 noemde we deze crash de dot.com bubble. Nu we een nieuw All Time High hebben neergezet voor de S&P500 beginnen de beleggers daar bang voor te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Het grote geld mikt op stijging goudprijs

Enkele maanden geleden werden goud, zilver, platina, palladium en de andere edele metalen door zowat iedereen uitgespuwd. Edele metalen hadden geen toekomst meer, zo werd overal verkondigd. De goudprijs kan alleen maar gaan dalen en de uiteindelijke bodem zou diep onder 1,000 Dollar komen te liggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Waarom we de NOS niet meer serieus kunnen nemen

Het gaat de goede kant op. CPB cijfers zijn positief voor het kabinet. Een sterke groei van de wereldhandel. Bedrijven gaan meer investeren. Overheidsfinanciën komen op orde. Geen extra bezuinigingen. Economische groei niet verder onder druk. Voor het eerst in jaren zal de consumptie van Nederlandse huishoudens weer gaan groeien.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Nederland schold Cuba dertig miljoen euro rente kwijt

Nederland heeft Cuba 30 miljoen euro kwijtgescholden aan rentebetalingen voor leningen waarvoor de staat garant stond.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Chinees vastgoed duurder dan Japans vastgoed

In Azië is een strijd om de suprematie aan de gang waarbij China en Japan steeds nadrukkelijker tegenover elkaar komen te staan. Economisch gezien was Japan jarenlang superieur aan China maar daar is de jongste jaren in snel tempo verandering in gekomen. De Japanse economie kwakkelt, de Chinese bloeit!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs