EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24631 tot 24635
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Wat werkt er op de beurs?

James O' Shaughnessy doet al 30 jaar onderzoek naar strategieën die werken op Wall Street.

Hij schreef zijn bevindingen neer in het boek "What works on Wall Street".

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Recordaantal Italianen (3,254 miljoen) zit zonder werk

De werkloosheid in Italië is afgelopen november gestegen tot een recordniveau van 12,7 procent, of 3,254 miljoen werklozen. Dat is een toename met 0,2 procent in vergelijking met oktober, zo meldt het Italiaanse statistiekbureau op basis van voorlopige cijfers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Hoe we in toenemende mate worden leeggezogen door de banken en hun Elite

Openbaringen over onrechtmatige inbreuk op de privacy van burgers door de NSA, brengt het boek van George Orwell – ‘Big Brother is watching you’ gepubliceerd in 1949 weer in de actualiteit; als overheden eenmaal een te stevig grip op de teugels van de macht verkrijgen – met inbegrip van de gerechtelijke, politiële, militaire en media – zijn ze niet alleen corruptief, maar ook super obstructief om echte veranderingen door te voeren. Inmiddels wordt de wereld overspoeld met leugens, onzin verhalen gebracht door Financiële gezagsdragers, die op hun beurt van achter de schermen worden gedirigeerd door de elite broederschap die hun eigen geheime agenda aanwenden, teneinde deze crisis uit te spelen in hun voordeel, dat is o.a. de oprichting van één Centrale Bank met één globale munt, beknellender nog dan de Euro, punt uit. Inmiddels stevent de wereld af op volle snelheid in deze richting.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Deflatie: halfweg het 'verloren decennium' van de eurozone wenkt het Japansyndroom

Het Japansyndroom blijft de grootste angst van de eurozone nu de deflatie die 20 jaar lang Japan in haar greep hield Europa nadert. De publicatie van de inflatiecijfers voor december (.pdf) - die met een stijging van 0,8% opnieuw op historische laagte liggen - hebben het debat over de deflatoire spiraal opnieuw doen oplaaien. De oorzaken: een (te) sterke euro, de enorme deficits, de torenhoge openbare schulden, de vergrijzing en dat alles gecombineerd met een lage economische groei en gematigde consumptie.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Toyota brengt in 2015 waterstofauto op de markt

Toyota introduceert al in 2015 een auto die waterstof als energiedrager gebruikt en alleen waterdamp uitstoot.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs