Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 2466 tot 2470
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Belgen hebben meer dan 260 miljard euro op spaarboekje staan

De Belgische spaarboekjes dikken opnieuw aan. In december stond er 261,6 miljard euro op de boekjes. Dat blijkt uit de jongste statistieken van de Nationale Bank.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Leidt het tijdperk Trump de Amerikaanse ‘brain drain’ in?

In de Verenigde Staten zijn verscheidene buitenlandse wetenschappers gestart met een zoektocht naar een nieuwe betrekking elders in de wereld.

Er is immers ook in wetenschappelijke kringen grote onrust ontstaan over de houding van de huidige Amerikaanse regering tegenover buitenlanders.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Amerikaanse jobmotor op volle toeren

Het gaat de Amerikaanse economie voor de wind, dat is duidelijk te zien aan de werkgelegenheidscijfers. Vorige maand werden er meer jobs gecreëerd dan voorzien. Er kwamen maar liefst 227.000 nieuwe jobs bij, daarmee wordt de verwachting van 185.000 nieuwe jobs meer dan ingelost. Het aantal nieuwe arbeidsplaatsen zit de afgelopen maanden in een stijgende lijn.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Hoe word je snelst rijk in Amerika?

Wie in de Verenigde Staten een betere kans wil om tot de nationale elite toe te treden, moet vooral op rijke ouders of schoonouders rekenen.

Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Stanford University over sociale mobiliteit in de Verenigde Staten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

7 strategieën die de rijke volgen … om nóg rijker te worden

De rijken worden rijker en de armen worden armer. Velen vinden dit niet eerlijk. Maar wat kan je er aan doen, niet veel toch? Fout! De rijken worden rijker, maar dat is niet hun fout, dat is hun verdienste. Wil je weten hoe ze het doen, kijk dan eens naar de 7 strategieën die ze gebruiken.

De rijken worden niet alleen rijker omdat ze meer geld hebben, maar ook omdat ze weten wat ze moeten doen met hun geld.