EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2466 tot 2470
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

Brexit werd op 1 dag 38 keer complexer

Een uitspraak van het Europees Hof van Justitie zou wel eens kunnen uitmonden in zeer slecht nieuws voor de Britse premier Theresa May. Het Hof oordeelde vandaag dat een handelsverdrag dat de Europese Unie in 2013 met Singapore sloot niet kan worden ondertekend zonder de goedkeuring van alle lidstaten. Dat zijn er 38 of 10 meer dan het aantal landen dat lid is van de EU.

Hof van Justitie van de Europese Unie:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

Turkije toont de VS hoe je een democratie vernietigt

“Wanneer de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Turkse ambtsgenoot Recep Tayyip Erdogan elkaar dinsdag in Washington ontmoeten zouden ze het goed met elkaar moeten kunnen vinden,” schrijft Gideon Rachman in de Financial Times: Zowel Trump als Erdogan zijn nationalisten die hebben beloofd hun land opnieuw groot te maken. Beide hebben hun beleid getransformeerd tot een familiezaak waarin de respectieve schoonzonen – Jared Kushner en Berat Albayrak – een prominente rol spelen. Beide worden geminacht door de stadselites, maar worden daarbuiten vaak verheerlijkt. Beide verdenken ‘de permanente bureaucratieĂ«n’ in hun land ervan tegen hen samen te zweren. Beide tonen verachting voor de rechterlijke macht en de media.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

QE-zeepbel doet excessen superrijken toenemen!

De fiscale stimulus die centrale banken aan de economie gaven via QE-programma’s heeft ons leven hard verbeterd. Of dan toch het leven van de superrijken. Zij staan namelijk vooraan in de rij als het geld wordt uitgedeeld. En ze weten niet wat met hun geld te doen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

Deze 30’er begon met $1.000 en heeft nu 90 huizen. Dit zijn zijn beste tips

Chad Carson werkte 13 jaar in de vastgoedsector en moet nu nooit meer werken. Carson studeerde af met $1.000 op zijn bankrekening. Via enkele slimme vastgoedinvesteringen bouwde hij zijn vermogen uit naar 90 panden. En wat Carson heeft gedaan, kan iedereen doen. Je moet alleen een andere kijk hebben op vastgoed.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

IMF gaat er met gestrekte benen in

Dat het IMF eens in de zoveel tijd een land onder het vergrootglas legt en in een rapport aanbevelingen doet is bekend, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort, maar nu gaat het IMF er met twee benen gestrekt in.

'Jullie hebben een reusachtig handelsoverschot, een keurig begrotingsoverschot, de werkloosheid is laag: kortom, dat stelt jullie in staat om veel meer te doen', zegt De Kort over het rapport.

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs