EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24651 tot 24655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014

Belgen hebben 60 miljard verborgen in Zwitserland

De niet aangegeven activa van Belgische klanten in Zwitserland zouden zeker oplopen tot 60 miljard euro. Dat schrijft L'Echo vandaag op basis van berekeningen van Gabriel Zucman, professor aan de London School of Economics. Hij baseert zich op cijfers van de Zwitserse nationale bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014

Nooit waren de Belgen zo rijk als nu

Ons vermogen bedraagt, na aftrek van de schulden, 838,4 miljard euro. Dankzij het verbeterde ­klimaat op de beurzen is dat vermogen in amper drie maanden tijd - van eind juni tot eind ­september 2013 - met meer dan 9 miljard euro gestegen, zo leren cijfers van de Nationale Bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014

Moody's geeft Ierland goed rapport

Moody's heeft de kredietwaardigheid van Ierland met een stap verhoogd, waardoor het land niet langer de junk-status draagt maar opnieuw als investeringswaardig wordt beschouwd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014

US Mint start productie zilveren American Eagle 2014

De US Mint, uitgever van onder andere de zilveren American Eagle, is vandaag weer gestart met de productie van de zeer populaire zilveren beleggingsmunt. Op 9 december 2013 werden de laatste zilveren American Eagles gemaakt (versie 2013).

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014

Goud- en zilverprijs sluiten fors hoger in eerste 2 weken van 2014

In de eerste twee weken van 2014 is de goudprijs, gemeten in Euro’s, met 5,8% gestegen. De zilverprijs boekte een nog beter rendement. Zilver ging ruim 6,5% omhoog. Het tegenvallende banencijfer in de VS was de belangrijkste factor in de stijging van goud en zilver. De stijging in Amerikaanse Dollars was overigens minder sterk. Goud pluste in Dollars 3,9% en zilver vloog 4,5% omhoog.

Lees verder op wordpress.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs