Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 24651 tot 24655
Bron: emerce.nl
Geplaatst: zaterdag 7 december 2013

Baidu gestopt met Bitcoin na koersval

China’s grootste interzoekmachine Baidu accepteert niet langer Bitcoins nadat de virtuele munt vrijdag in een vrije val is geraakt. Het bedrijf zegt dat hevige koersfluctuaties het noodzakelijk maken om gebruikers te beschermen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 7 december 2013

WTO sluit eerste wereldvrijhandelsverdrag

Wereldhandelsorganisatie WTO heeft op Bali voor het eerst sinds de oprichting in 1995 een wereldwijd handelsverdrag gesloten. Dat hebben diplomaten zaterdag gemeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 december 2013

China verwacht een goudprijs van $ 2.500

Stephen Leeb is een expert op het gebied van Chinese goudmijnen. Op lange termijn ziet hij de goudprijs stijgen naar $ 10.000. De recent bounce boven $ 1.200 ziet hij als een goed teken (Dat goud stijgt na een sterk banenrapport ook - als goud de dag kan afsluiten boven $ 1.255 is de bodem met succes getest). Net als ik is Stephen Leeb ervan overtuigd dat de goudprijs niet langdurig onder de productiekost kan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 december 2013

Speelt Bitcoin een rol in de strijd tegen goud? (Kijk op de week)

Bitcoin en goud, twee gelijken en twee tegenovergestelde. Het is dan ook gebleken het afgelopen jaar dat Bitcoin meestal stijgt als goud daalt en vice versa. We kregen recent een interessant vraag hieromtrent: 

Kan die bitcoin niet een onderdeel zijn van het 'aftroggelen van geld' onder het mom 'bitcoins zijn veilig'? En dat binnen nu en enkele maanden de bitcoin op 5000 Dollar staat en dan in een keer definitief crasht, zodat iedereen zijn geld kwijt is. Precies zoals gepland. En deze mensen kunnen dan ook geen goud meer kopen. Bitcoin als afleidingsmanoevre voor goud? 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 december 2013

Bitcoin kan je vergelijken met de eerste auto

Als futuroloog bestudeert en onderzoekt Paul Ostendorf bij Neoversum ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, technologie, economie, milieu en duurzaamheid. Sinds een jaar of twee heeft Bitcoin zijn speciale aandacht. Hij is fervent voorstander van virtuele valuta en de binaire economie, vertelt hij tegen Management Team...